Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieciaczki LUTOWO-MARCOWE 2007 III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-11, 12:30   #2201
freddy296
Wtajemniczenie

Dot.: Dzieciaczki LUTOWO-MARCOWE 2007 III

Ana musze Ci powiedziec, ze sile dmuchu masz przeogromna na dworzu wyszlo slonce (sa chmury, ale sweici) i jest potwornie duszno.... Tak wiec dmuchaj caly czas

janusz ja Ci dam jeden powod... Bedziesz mogl smakowac sie w specjałach Synty napewno upichci dla Ciebie cos przepysznego... Synta zawsze pichci same cudownosci... sama bym skosztowala...

Ale serio Janusz daj sie skusic, a gwarantuje Ci ze nie pozalujesz... Synta to wesola kobitka, na pewno spedzicie super wieczor... Troszke sie oderwiecie, dzieci sie razem pobawia, Jula poplotkuje za wszystkie czasy. Super okazja na urlop... z reszta jak chcesz urlop spedzac w domu... urlopu masz duzo, 3 dni mozesz poswiecic na wyjazd... a reszte na siedzenie w ogrodzie i majsterkowaniu przy aucie...

oneschout 10 tys... UUUUU.... marzenia ale nasz rzad wprowadzi minimalna na poziomie 10 tys hahahaha za 10000 lat chyba

Ana jak ja Ci zazdroszcze tej Hiszpanii..... Slonce... ciepelko... opalanie... suuuper...

Ale czas mi szybko leci... juz prawie 14sta... jeszcze troszke i do domu... zakupy, pakowanko, sen i w drogeeeee......