Dot.: WRÓŻKA prawdę Ci powie ???
Ja chciala bym isc do wrozki ale sie boje Dwa razy wysylalam sms na ezo tv i szczerzem mowiac to za 1 razem kompletna porazka , zero zgodnosci z prawda i nie sprawdzilo sie nic. Za drugim razem pytalam czy bede miala dzieci ( mialam problemy z zajsciem w ciaze , pozniej lekarz mi powiedzial ze byc moze nigdy sie nie uda miec dzieckA) i wrozka odpisala ze bede miala dziecko ale ze bedzie bardzo chore .Po kilku miesiacach zaszlam w ciaze i mam coreczke ktora teeraz ma 4 miesiace , kiedy mysle o tej wrozbie to umieram ze strachu i modle sie zeby dalsza jej czesc sie nie sprawdzila .
Mojej mamie wrozka powiedziala ze szybjko owdowieje .. i do dzis jest mezatka i tata ma sie calkiem dobrze .Bylo to 24 lata temu 
EDIT: znajoma mowila mi ze kilka lat temu byla w Krakowie cyganka ktora przepowiadala przyszlosc i ze bardzo wiele wrozk sie sprawdzalo.POnoc przyjmowala ludzi w mieszkanku gdzie vbylo pelno kotow i ze jak sie czekalo na swoja kolej to te kocury skakaly po ludziach i lazily po meblach .Mowila ze po wizycie u tej babki ubrania smierdzialy przez 2 prania Ale ponoc warto bylo do niej chodzic .
Edytowane przez Carmela
Czas edycji: 2008-07-11 o 14:00
Powód: dopisek
|