2008-07-11, 18:57
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Meridia
Cytat:
Napisane przez ISKUSKA
Moja siostra brała Meridię i to bardzo, bardzo długo. Tabletki są bardzo drogie, ale Magda wierzyła, że będą po nich jakieś efekty. No, i były, schudła jak nigdy w życiu, bo nie miała apetytu... Potem jednak zaczęła znowu tyć i dziś jest gruba tak, jak jeszcze nie była.
Poza tym po Meridii występuje wiele skutków ubocznych. Magda miała trądzik, ciągle ją coś bolało, była ospała, zmęczona w dzień, a nocy długo nie mogła zasnąć.
NIE STOSUJCIE MERIDII !!!
Po prostu trzeba nie jeść i/lub dużo się ruszać. 
|
Ech, nie, nie i jeszcze raz nie. Właśnie od niejedzenia później się tyje - to się nazywa efekt yoyo. Ruch, owszem, wskazany jak najbardziej, chociaż z wagą osób, które mają wskazania do brania Meridii również ruch w nadmiarze nie jest wskazany. Chodzi głównie o to by nie zniszczyć sobie stawów przez dużo za dużą wagę.
Myślę, że można schudnąć trwale, ale tylko i wyłącznie jedząc, jedząc rozsądnie i zdrowo, do tego ruch i dużo, dużo wiary w sukces 
Gratuluję spadku wagi To, że waga się zatrzymała to nic w tym dziwnego, organizm albo zatrzymał wodę, albo się broni przed utratą tłuszczyku Ale cierpliwości, waga ruszy A swoją drogą to ja też mam takie natręctwo, że ważę się codzienie Pochwalisz się ile masz do zrzucenia?
|