Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Meridia
Wątek: Meridia
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-07-11, 18:57   #1238
Tereskaa
Zakorzenienie

Dot.: Meridia

Cytat:
Napisane przez ISKUSKA Pokaż wiadomość
Moja siostra brała Meridię i to bardzo, bardzo długo. Tabletki są bardzo drogie, ale Magda wierzyła, że będą po nich jakieś efekty. No, i były, schudła jak nigdy w życiu, bo nie miała apetytu... Potem jednak zaczęła znowu tyć i dziś jest gruba tak, jak jeszcze nie była.
Poza tym po Meridii występuje wiele skutków ubocznych. Magda miała trądzik, ciągle ją coś bolało, była ospała, zmęczona w dzień, a nocy długo nie mogła zasnąć.
NIE STOSUJCIE MERIDII !!!
Po prostu trzeba nie jeść i/lub dużo się ruszać.
Ech, nie, nie i jeszcze raz nie. Właśnie od niejedzenia później się tyje - to się nazywa efekt yoyo. Ruch, owszem, wskazany jak najbardziej, chociaż z wagą osób, które mają wskazania do brania Meridii również ruch w nadmiarze nie jest wskazany. Chodzi głównie o to by nie zniszczyć sobie stawów przez dużo za dużą wagę.

Myślę, że można schudnąć trwale, ale tylko i wyłącznie jedząc, jedząc rozsądnie i zdrowo, do tego ruch i dużo, dużo wiary w sukces

Cytat:
Napisane przez Blondyna20 Pokaż wiadomość
Witam Teresko
Zmieniłam czcionkę:P Myślę że teraz będzie lepiej
Cieszę się że się ze mną zgadzasz a co do tego to sprostuję
Wiem że nie podziała meridia na osoby z problemami hormonalnymi mam przyjaciółkę właśnie z takim problemem bidulka Fakt może i jest to spowodowane jedzeniem...sporym ...ale ja nigdy nie jadłam dużo po prostu w gimnazjum ważyłam 52...a idąc do liceum utyłam 20 kilogramów... i nie tyłam dlatego że jadłam...tylko dlatego że się stresowałam...jeśli już to bardziej wcinałam słodycze...i może to dało też dużo...teraz jadłam mniej i chudłam bez tabletek...ale zawsze po schudnieciu do 65 kilo waga się zatrzymywała...i znów wzrastała i nie miałam już sily.. po wzięciu meridi znacznie spadła...i powiem że jem...to nie to że nie ale waga przynajmniej nie zwiększa się...a tak to tyłam nie wiem sama dlaczego,badania miałam robione i wszystko ok...teraz jak już trochę spadłam jest mi łatwiej a jak będzie po...to zobaczymy trzymaj kciuki Noi mam pytanie...bo schudłam 4 kilo...w ciągu 14 dni no a od 4 dni moja waga stoi w miejscu...czy to coś nie tak?może nie powinnam się ważyć codziennie? Dzięki z góry za odpowiedz...i powiedz co tam u ciebie;*
Gratuluję spadku wagi To, że waga się zatrzymała to nic w tym dziwnego, organizm albo zatrzymał wodę, albo się broni przed utratą tłuszczyku Ale cierpliwości, waga ruszy A swoją drogą to ja też mam takie natręctwo, że ważę się codzienie Pochwalisz się ile masz do zrzucenia?

Jem mniej, bramy raju są wąskie

Tereskaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując