Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Schwarzkopf - Palette - Blonding Spray Beach Look - spray rozjaśniający do włosów blo
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-10-15, 01:00   #3
xre
BAN stały

Dot.: Schwarzkopf - Palette - Blonding Spray Beach Look - spray rozjaśniający do włosów blo

Ja sie na tym totalnie nie znam, bo mam naturalny blond i podoba mi sie moj kolor wiec nigdy nie musialam ani nie chcialam farbowac wlosow... pomyslalam tylko ze troche pasemek mi sie przyda. Nie myslalm ze to cos w stylo rozjasniaczo-farby, bo teog sie nie splukuje Myslalam ze to dziala bardziej jak naturalnie na wlosy a nie ze mi utlenia Mam wstret do odrostow, bo to paskudnie wyglada i musialabum znowu zafarbowac, a nie chce Mylalam ze zamiast odrostow, wlosy sciemnieja z czasem. tak jak od slonca... dobrze ze tego nie kupilam od razu bo bym sie wsciekla i zalamala gdyby mi wyszlo cos syfnego na glowie. Panicznie boje sie zmian w swoim wygladzie sama nie wiem czemu, a moze zna ktos jakis szampon albo cos natutralnego od czego jasnieja wlosy? Znam rumianek... i nic wiecej.
xre jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując