Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - pomoc przy remoncie pokoju
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-12, 16:47   #1
blacksheep969
Raczkowanie

pomoc przy remoncie pokoju

Witam drogie Wizażanki... od ponad roku śledzę to forum poszukując ciekawych porad i trików forum jest genialne jakoś nigdy nie mialam okazji do napisania posta, gdyż znajdywałam odpowiedzi na wszystkie pytania aż do dzię... chodzi o to, że zamierzam remontować pokój... i nie wiem jak się do tego zabrać... planuję złożyć zestaw mebli z systemu Bodzio-system http://www.bodzio.pl/1,3-783-2,meble0.html , tych najciemniejszych.... lecz nie mam pojęcia jak je ustawić... problem mam również z doborem koloru.... chciałam jedną ścianę mocno bordową , a resztę beżową (lub jakąś jaśniejszą po prostu)... ale stwierdzilam że to strasznie pomniejszy i przyciemni pokój razem z ciemnymi meblami.... pokój mam mały.. 4 metry na 3... (drzwi są na 3 metrowej ścianie, otwierają się w lewo... niej więcej na środku ściany .. ponad metr z prawej i niecaly metr z lewej ... po prawej stronie na ścianie 4 metrowej jest okno... ok metr z lewej i niecale 2 metry z prawej, metr nad ziemią, pod oknem kaloryfer).... potrzebuję w pokoju szafy, komody, miejsca na tv, wieżę ... ale nie mam pojęcia jak to wszystko rozplanować.. czy któraś z was zechciałaby mi pomóc? błagammm ) i z góry dziękuję
blacksheep969 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując