Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - a z 1980?
Wątek: a z 1980?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-12, 23:02   #270
LilStar
Wtajemniczenie

Dot.: a z 1980?

Cytat:
Napisane przez Titania Pokaż wiadomość
jak to mozliwe ze skora nie bedzie sie swiecic po kilku godzinach noszenia makijazu?
szczerze powiem, ze ja osobiscie nie wierze ze istnieje taki podkład i puder co by zmatowiły cere na kilka godzin, przeciez skora sie naturalnie poci i wydziela sebum non stop, to gdzie sie to sebum ma podziac po nalozeniu takiego niby trwałego makijazu?
drogo wynosi taki makijaz u kosmetyczki? slyszałam ze zrobienie paznokci to tez nie male sumy ja osobiscie sie nie orientuje w cenach panokci bo nosze krotkie dla wygody i ze wzgledu na soczewki
taki makijer z próbnym kosztue ok 100zł
ostatnio widziałam na własne oczy tak profesjonalnie wykonany malunek u koleżanki na ślubie. wyglądała naturalnie i nic jej się nie świeciło.to jest właśnie kwestia użycia tych specjalnych fixatorów.ja się zaopatrzę w chusteczki matujące gdyby cosik sie zaświeciło i mślęże będzie ok
jeśli chodzi o paznokcie to ceny są różne-przeważnie 1 nałożenie to koszt ok 70-80 zł-zdarzają się także wyższe ceny-ok 140zł. uzupełnienie to ok 50 zł w pierwszym przypadku, w drugim ok 80zł.----->cena nałożenia i uzupełnienia żeli, nie wiem jak jest z tipsami i akrylem.
ja sobie sama robię żelkimamie i koleżankom.aktualnie nie mam-moje pazurki odpoczywają z odżywkami