Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Podoba mi się i nie wiem co dalej robić :/
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2018-03-08, 15:12   #8
80672f9efaa6a5051e08f4fad642b1521503c830
Konto usunięte

Dot.: Podoba mi się i nie wiem co dalej robić :/

Cytat:
Napisane przez mocher2501 Pokaż wiadomość
Mimo wszystko wydaje mi się, że inaczej jest kumplować się z kimś kto obrzydza cię swoim wyglądem, a inaczej być z taką osobą w związku.
Jesteś pewien, że obrzydzasz ją wyglądem?

Każdy ma swoje preferencje. Są dziewczyny, które bardziej zniechęca na przykład duża niedowaga albo nadmierne umięśnienie budowane na odżywkach. A to i tak często tylko takie mówienie (mnie na przykład zawsze podobali mi się bardzo szczupli mężczyźni, a zauroczyłam się w kimś dość dobrze zbudowanym i wysportowanym xD).

Swoją drogą znam wielu chłopaków, którzy mają nadwagę, a są tak mili i śmieszni, że otacza ich mnóstwo ludzi. Dziewczyn szczególnie.

Dlatego nie pozwól swojej niskiej samoocenie zniszczyć fajnej relacji. Chudnij dla siebie - to podniesie Twoją pewność siebie, co jedynie pozytywnie wpłynie na Twoje relacje z ludźmi. Dziewczyna na pewno zauważy, kiedy zgubisz trochę kilo i myślę, że możesz jej tym fajnie zaimponować
80672f9efaa6a5051e08f4fad642b1521503c830 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując