Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wychowca kolonijny
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-13, 11:24   #103
katka_19
Wtajemniczenie

Dot.: Wychowca kolonijny

Cytat:
Napisane przez Szarlotka7891 Pokaż wiadomość
Witam wszystkich
Ja tez w tym roku jadę na swoja pierwsza kolonie jako wychowawca kolonijny
Za pewne zdobędę nowe doświadczenia, najprawdopodobniej będę miała grupkę dzieci w wieku 8-12 latJak na pierwszy raz to chyba lepiej że dostane tych młodszych, jak uważacie?
Ale mam taki problem, otóż wyglądam strasznie młodoSam pan dyrektor w biurze podróży z którego wyjeżdżam kazał mi się "postarzyć"tylko nie bardzo wiem jak mam tego dokonać, boję się że dzieciaki przez mój młody wygląd nie będą mnie chcieli słuchać, no i że inni wychowawcy nie będą mnie traktowali na równi ze sobąszczerze mówiąc strasznie sie boję tego wyjazdu, boję się że coś przeoczę, czegoś nie dopilnuję, o czymś zapomnę, ze coś złego może się stać przez moją nieostrożnośćNa kolonię wyjeżdżam jutro w góry do Krynicy
Czy któraś z Was może wyjeżdżała kiedyś na kolonię z Rzeszowa a dokładniej z biura podróży LOGOS TUR????Jeśli tak to proszę się odezwać, bo mam kilka ważnych pytań
Nie masz się czym martwićMnie moje małe dziewczynki powiedziały, że na 16 lat wyglądam, podczas konkursu który odbywał się w miejscowości podszedł do mnie prowadzący i chciał mnie zaprosiuć do udziału w konkurencji dla pełnoletnich naściemniałam mu że jestem niepełnoletnia i uczestniczę w kolonii, a on uwierzył
A co do respectu wśród kolonistów- liczy się podejście- u nas wszyscy byli w szoku, że tak młode dziewczyny tak dobrze sobie radzą z grupą, bo co do słuchania nas to chodzili jak w zegarku...nawet na plaży mogłyśmy sobie spokojnie spać, bo wiedziałyśmy, że nikt nam nie odejdzie i się nie odłączy, a także bez zgody ratowników nie wejdą do wody
Głowa do góry

katka_19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując