Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Facet poznany na necie - co o tym myślicie?
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-07-13, 10:27   #518
Flofferek
Zakorzenienie

Dot.: Facet poznany na necie - co o tym myślicie?

Cytat:
Napisane przez Hot Lady Pokaż wiadomość
szczęka mi opadła po 4latach ślub odwołany? tak nagle zerwał znajomość? czy o coś wam poważnego poszło, jeżeli mogę wiedzieć? no tragedia, rozumiem cię ja też miałam róznych chłopaków, ale kochałam tylko jednego jedynego! z miłością nie jest tak łatwo, ale jeżeli jest to warto walczyć i starać się aby trwała
Cytat:
Napisane przez myszeczka00 Pokaż wiadomość
Oj Flofferku !

Ja mam nadzieje ze ten Twoj znajomy to wreszcie jakis normalny chopek bedzie hehe
Bo z tego co napisalas bo mialas nieciekawie jak i Twoja kolezanka
jenyyy ze tez tacy ludzie chodza po ziemi ??? szok!

Widzisz Floff (moge tak pisac?) Ty masz durne dni, i nie mozesz ubrac sie super fajnie jesli chodzi o sprawe dołu, to ja Ci powiem ze przez moj PMS stracilam chęci na kontakty z moim M....
Zupelnie, jakbym stala sie jakas oziębła.
I wiem, czuje to, ze to juz nie bedzie jak dawniej, juz mi po prostu tak bardzo na nim nie zalezy. Ale ja glupia jestem
A cos czuje ze on chyba hmm jakby to powiedziec zauroczyl sie czy cos w ten desen...

Mowisz, ze lepiej spotkac sie szybciej.
Mozliwe, ze tak ale w moim przypadku to:

po pierwsze: lubie troszke przedluzyc, zeby tego kogos mniej wiecej poznac, co lubi czego nie, jaki jest, zeby po prostu miec o czym rozmawiac

po drugie: ja jeszcze nie moge z racji jego nieobecnosci w kraju

Tak to właśnie wgląda. Ja powiem mu dzisiaj ze traci na mnie czas, zobaczymy jaka bedzie jego reakcja

A Tobie Floffi zycze powodzenia taka piekna pogoda, oby Was burza nie zastała bo to zbyt romantyczne heeh
Czekam z niecierpliwoscia na relacje

EDIT:
Hot Lady- cudowny masz opis
nio ja tak na szybko, bo juz wylaze, ubralam sie debilnie, ale w te dni lubie miec tylek calkowicie niewidoczny i ochroniony

co do tego eksa to wkleje wam linka do mego watku, tam w sumie wszystko opisane
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=219863

jajć denerwuje sie tym spotkaniem, zeby bylo o czym gadac... ehhh dobra lece.. tryzmajcie kciuki by bylo milo. pozdrawiam i do pozniej
Flofferek jest offline Zgłoś do moderatora