Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy warto się odchudzać nosząc rozmiar xs???
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-03-08, 21:09   #15
Nadia9290
Przyczajenie

Dot.: Czy warto się odchudzać nosząc rozmiar xs???

Do Agafitness: Z tą hulajnogą to ciekawy pomysł
A kupowałaś stacjonarnie czy przez internet? Na necie widziałam to trochę drogie. Ile płaciłaś?

ruda_beksa pierwszy raz słyszę o tym barre, ale z chęcią spróbuje i ile razy w tygodniu ćwiczysz?

cava lubię jajka, kiedyś mieliśmy nawet własne kury, ale to już bardzo dawno, teraz kupujemy głównie w sklepie, ale sprawdzone czasem od gospodarza. Wiem, że są dobre i zdrowe, ale zjem może raz na tydzień, dwa. Czasem na twardo lub jajecznicę, ale jak na miękko to niestety mam zgagę. Kiedyś tak nie było, ale teraz jakoś mi nie podchodzą.
No właśnie naleśniki czy makarony też lubię no, ale jak np makaron to do tego jakieś warzywa.
Też się dziwię jak niektórzy przy tych różnych dietach dają radę
Czasem próbowałam właśnie diety z blogów, ale za dużo podjadałam. Ostatnio jednak przekonałam się, że rzeczywiście jak zjem porządne śniadanie to lepiej się czuję i nie podjadam nic przed obiadem, mam więcej energii. Choć mimo wszystko zazwyczaj większy apetyt mam popołudniu/ wieczorem niż rano.

No i właśnie u mnie ciało jest raczej otłuszczone niestety, cóż pozostaje mi wziąć się za siebie
Czyli jak np będę wykonywać 2-3 razy w tygodniu jakąś serię ćwiczeń w domu i np raz w tygodniu pojadę na siłownię na zajęcia z fitnessu np na brzuch to dobry plan?
Czy coś jeszcze dodać do tego? ( chodzi mi o ta porę roku, bo wiosną to wiadomo, że rower itp)
Nadia9290 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując