Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Gdzie kogoś poznać
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-03-10, 11:58   #11
201803290936
Konto usunięte

Dot.: Gdzie kogoś poznać

Cytat:
Napisane przez skrzydlowy Pokaż wiadomość
felixindahouz

w to że jesteś kobietą, nie uwierzę. Pisanie o 8/10 itp jest żywcem wzięte z for o samcach itp skrzywionych gości.

Przejrzałem zdjęcia z klubów. Na fotkach wszystkie są wymalowane, ubrane w krótkie spódniczki i szpilki. Szczerze to boję się takich wystrojonych dziewczyn. Makijaż mi przeszkadza bo potrafi dodać sporo atrakcyjności. Przeciętna z wyglądu kobieta, w makijażu może stać się ładna. A zwykły koleś nie może sobie w ciągu 25 minut tak bardzo dodać atrakcyjności.

Że wiecie, tu jest zwykła średnia dziewczyna i zwykły chłopak.

Ona się umaluje i jej wymagania się zwiększą, bo po spojrzeniu w lustro zobaczy piękne odbicie i zacznie rozglądać się za kimś z wyższej ligi, a zwykłego kolesia odrzuci.

A kluby odpadają, bo te dziewczyny po co mają się umawiać z kimś mniej atrakcyjnym skoro mogę z bardziej. Spory wybór na raz przystojniaków zmniejsza szanse zwykłym kolesiom :P

Zresztą mnie to ciekawi czemu laski lecą na kolesi:

fryzura taka jakby był jakimś znanym aktorem, oprócz tego wiadomo że w domu przed wyjściem ją ustawiał. Spodnie wywinięte, aby widac było łydki i trampki.

Lub

Jakieś chinosy, mokasyny, koszula i marynarka, fryzura oczywiście też wymuskana i broda zadbana, zapuszczona - widać że to robione wszystko sztucznie na wzór jakiegoś bloga

taki koleś zwyczajnie się tak sam nie ubrał, tylko coś czytał i wzorował się na tym, a nie że ubrał to samemu
Ale Ty jesteś smutny i sfrustrowany.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora