Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierścień NuvaRing - wątek zbiorczy!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-13, 17:50   #91
akacyjna
Przyczajenie

Dot.: Pierścień NuvaRing - wątek zbiorczy!

Cytat:
Napisane przez naily Pokaż wiadomość
W wiekszych miastach mozna juzdostac normalnie,bez zamawiania i czekania.
Warszawa - musiałam zamówić to tak a propo

kupiłam, będę próbować) i dam Wam znać Wcześniej brałam 3 miesiące Yasmin i rok temu - 6 miesięcy Yasmin - nie służy mi :/ (migreny okropne),
3 miesiące Diane35 (straszna zmienność nastrojów - ale musiałam torbiela zniszczyć najsilniejszymi tabletkami),
miesiąc używałam Yasminelle - jak dla mnie średnie tabletki... miałam dwa dni migrenę, poza tym okres po tych tabletkach jest taki jakby go nie było przez co strasznie się zestresowałam że jestem w ciąży - stres!

Plastry -> fajna sprawa polecam również jedyny minus -> po długiej kąpieli zdarza się, że się odklejają... przy długim kąpielach z TŻ czasem musiałam wyławiać plaster...:P tak samo słyszałam, że czasem zdarza się zostawić plaster w jeziorze... ale ogólnie jest okej naprawdę polecam poza tym jednym minusem, same plusy i przynajmniej okres obfity... :P

a teraz NuvaRing - sprawdzę i zdam Wam relację) ciekawa jestem jak z libido... jedna dziewczyna się wypowiedziała, że zmieniła z tabletek i libido się zwiększyło... więc zobaczymy)

Pozdrawiam!
akacyjna jest offline Zgłoś do moderatora