Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zostawił mnie
Wątek: Zostawił mnie
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-03-10, 21:36   #10
Joanna_Jennys792
Przyczajenie

Dot.: Co mam robić?

Cytat:
Napisane przez kompletnychaos Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, to znowu ja. Pisałam w innym wątku o tym jak zostawił mnie facet. Jest coraz gorzej i kompletnie nie wiem co mam robić. Zostawił mnie definitywnie, mieliśmy się spotkać ale do tego nie doszło, a bardzo chciałam mimo wszystko wyjaśnić sytuację. Nie radzę sobie z jego odejściem, była to moja najprawdziwsza miłość i ciężko teraz układać sobie życie na nowo. Nie moge teraz wyobrazic siebie z innym facetem. Doskonale wiedział jak cierpie i nie uzyskałam zadnej pomocy z jego strony , tylko milczenie. Siostra tez sie ode mnie odsunęła, nie chce mnie wysluchac a o pomocy moge zapomniec.. przeprowadzilam sie do nowego miasta, nie mam tu za bardzo znajomych. Zaczelam nowa prace , wiec to mi pomaga nie myslec o tym wszystkim i jakos wyjsc do ludzi. Ale wiadomo, nie pracuje 24h. Nie wiem czemu nikt nie chce mi pomoc, nie wiem co robic. Czy sie odciac na jakis czas od nich, nie pisac, nie odbierac telefonow? Moze jak zostane sama z myslami i wszystko przemysle to jakos sie ulozy. Moze sie zainteresują? Obawiam sie, ze moj byly juz kogos ma, dlatego tak postepuje (choc zawsze mowil jak to mnie kocha i nie chce innej), ale to nie w jego stylu zeby tak obojetnie obok tego przechodzic.. wiec cos musi byc. A siostra, no coz, pomagalam jej w najgorszych momentach, ale jak widac, nie warto byc na zawolanie dla kazdego, bo i tak dostaniesz po dupie.. wizyte u psychologa musze odlozyc na ciut pozniej, z powodu finansowych.. jestem naprawde zalamana i nie wiem co robic? Co byscie mi doradzily? Naprawde chcialabym zebyscie mnie podniosly na duchu a nie dokladac mi ..

Kochana, jak czytam to co piszesz, to przypomina mi to moją historię do tego stopnia, że aż się zastanawiam czy to nie ten sam facet :O
Jak tam się trzymasz? Jeśli chcesz porozmawiać, to chętnie służę pomocą
Joanna_Jennys792 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując