Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - REVLON emulsja i Meteoryty?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-04-09, 14:14   #3
Smoczyca
Zakorzenienie

GG do Smoczyca
Re: REVLON emulsja i Meteoryty?

Dla mnie nie jest to dobre połączenie. Zreszta parę razy miałam makijaż robiony przez profesjonalnych wizażystów i zawsze byli zgodni - połysk aplikujemy tylko w jednym produkcie. Dla mnie rozświetlacz na całej twarzy i do tego mocno połyskliwy puder to za dużo. A przynajmniej za dużo na całą twarz. Specyfiki mocno rozświetlajace i błyszczące wolę nakladać punktowo - skronie, kości policzkowe, nigdy na całą twarz. Emulsja Revlona i puder Skinlights błyszczą się dość silnie. Pudru używałam tylko do kości policzkowych i dekoltu oraz ramion. Meteoryty uwielbiam, mam je w dwóch wariantach, stosuję na całą twarz, ale one nie są tak blyszczące - rozświetlają pięknie, ale nie polyskują tak silnie.
Mocno błyszczący makijaż wygląda fajnie na zdjeciach - ale w życiu nie. Nawet na bardzo suchych cerach bardzo szybko wygląda jakoś nieestetycznie.

Meteoryty w połączeniu z emulsją Skinlights to dla mnie obiektywnie byłoby już za dużo. Mam skórę coraz suchszą i nie mam problemu z nadmiarem sebum. Wszystkim którym buzia się mocniej przetłuszcza odradzam takie kombinacje.

Smoczyca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując