Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-14, 23:01   #3899
Mariola13
Zakorzenienie

Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików

Cytat:
Napisane przez Guarana Pokaż wiadomość
Ja już stara trochę jestem, ale nieźle się trzymam zdjęcie z zeszłego roku
O tak, od zeszłego roku to pewnie już się pomarszczyłaś i chodzisz o lasce co ? Powiedz lepiej, że chcesz mieć pierwszeństwo w kolejce do purchawkowych promocji na truskawie i wiekiem się podpierasz

Cytat:
22???? Ktoś mi dawał 17......
Jak to kto ? Ja Ci dawałam, ale ktoś mnie przelicytował

Cytat:
Prosz o usprawiedliwienie jutrzejszej mojej nieobecnosci poranno - południowej - mam kolejną wizytę z psiakiem we Wro. Dzisiaj założyli mu aparat Holtera, jutro ściągają i odczytają zapis serduszka.
Dobrze rozumiem ? Dla psa zakładają holter ? Jak dla ludzi ? Mój małż czekał miesiąc w kolejce po holter...ale pewnie pieskie holtery są inne

Cytat:
Napisane przez *nulka* Pokaż wiadomość
ja kliknelam Klinika pod oczka i juz chcialam Celluli-Choca kupic ale cos karty mi nie chce przyjac wrrr jutro zadzwonie do swojego banku bo to juz 2 raz taka sytuacja, a limitu nie przekroczylam
Pewnie dzisiaj już karta się przegrzała od zakupów i musi ostygnąć do jutra

Też lecę na spoczynek. Papa !!!

EDIT:
Serenite, ja nie oglądam Wojewódzkiego, bo on dla mnie nie całkiem normalny, delikatnie mówiąc, ale ciekawi mnie jak się nazywała ta dziewczyna skoro była w TV. Możesz powiedzieć ?