Wątek
:
problem z rodzicami :(
Podgląd pojedynczej wiadomości
2008-07-15, 14:32
#
1
shift08
Przyczajenie
problem z rodzicami :(
Witam. Mam 19 lat. Rodzice traktuja mnie jak dziecko. na nic mi nie pozwalaja. Od razu powiem ze rodzice sa starej daty.Nie potrafie nawet przez nich utrzymac jakiejkolwiek znajomosci
Nie pozwalaja mi wychodzic z domu
Jak jeszcze chodzilam do szkoly to myslalam sobie ze moze maja racje skupie chociaz sie na nauce poczekam do wakacji. sa teraz wakacje a oni ciagle mi kaza siedziec w domu
Czasami jest mi przykro gdy widze jak moje kolezanki wykorzystuja swoja mlodosc i bawia sie na calego a ja musze siedziec w 4 scianach. Od paru miesiecy jestem z cudownym chlopakiem. Moja mama oczywiscie jest temu przeciwna. Uwaza ze jestem za mloda na chlopaka i ciagle mi powtarza ze skutkiem tego zwiazku bedzie dziecko i ze zmarnuje sobie zycie. Przez to stosunek jest okropny bo caly czas mysle o słowach mojej mamy. Bardzo go kocham i starsznie mi na nim zalezy. Widujemy sie bardzo rzadko. Problem polega w tym ze nie moge wychodzic nigdzie na noc. Mam czas gora do 18. Czesto bywa tak ze chlopak moze sie spotkac po 19. A ja juz o tyej porze musze siedziec grzecznie w domu. Czasami wymyslam ze zle sie czuje czy ze jade do babki. Bo az wstyd powiedziec ze rodzice mnie az tak pilnuja. Nie wiem jak to dlugo wytrzymam. Mam juz dosc
Z kolezanakami tez nie moge sie widywac. Moja mama uwaza ze maja na mnie zly wplyw. az lzy mi lece gdy to pisze. Mam tego serdecznie dosyc. Rozmawialam z moaja mama o tym ale rozmowa nic nie da. Moja mama jest "starej daty". Ona ma tylko racje z nikt inny. Ciagle mi mowi ze teraz powinnam sie skupic na studiach ( ALE PRZECIEZ SA WAKACJE) i ze na milosc jeszcze przyjdzie czas. POMOCY
shift08
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do shift08
Znajdź więcej postów shift08