Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode 2008 cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-15, 14:52   #2114
daget
Zakorzenienie

GG do daget
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III

Cytat:
Napisane przez monai Pokaż wiadomość

My od siebie na sam ślub zaprosiliśmy wszystkich z pracy, instytutu, na obiad tyko świadkowie i rodzina
Ja pisalam o zaproszeniu na wesele... bo na slub to od mojego Skarba raczej nikt nie przyjedzie bo to 420 km ale za to ode mnie coraz czesciej slysze ze sie ktos wybiera... A ze pracuje w szkole w ksiegowosci to nauczycielki bardzo chetnie sie zaowiadaja .... moze byc tlok

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Jejku, dziewczyny znacie jakieś lekarstwo na fazę "nicmisięniechcenia"?

Bo kurcze bałagan w domu jak cholera, obiad trzeba zrobić, a mi się taaaaaaaaaaak bardzo nie chce
Hahaha, ja zawsze mam lekarstwo... Znajduje sobie inne lepsze zajecie...

A tak w ogole musze sie wam pochwalic, ze bylam w kwiaciarni... Z projektem bukietu i dekoracji auta. I.... zamowilam juz (bukiet slubny + bukiet dla swiadkowej+butonierke dla mojego Mezczyzny + butonierka dla swiadka) !!!!! Prawde powiedziawszy w bukiecie zmienilysmy wszystkie jego elementy tylko szkielet zostal ten sam hihihi. Kwiaciarka jest zdruzgotana, ze zostawilam ja z takim problemem, heheheh. A co lepsze, okazalo sie... Ze jest to kolezanka siostry mojego taty (razem do szkoly chodzily), zna moja chrzestna (2 siostre mojego tayt), a z moim chrzestnym i jego zona (3 siostra mojego taty) pijali duuuuzo wodki w latach mlodosci ... ale jazda....
daget jest offline Zgłoś do moderatora