Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Starania o dziecko od 2018r. część 3!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-03-19, 16:07   #738
Nemmireth_
Zakorzenienie

Dot.: Starania o dziecko od 2018r. część 3!

Cytat:
Napisane przez CiastkoveLove Pokaż wiadomość
Już po, inny gin też potwierdził że serce nie bije. Robiła na tym samym urządzeniu co tydzień temu miałam robione i było widać serce. Powiedziała że prawdopodobnie się zatrzymało niedługo po tamtej wizycie, pęcherzyk w ogóle nie rósł, zarodek wielkości na 6+6 a pęcherzyk na 5+1. Jutro zgłosze się do szpitala. Powiedzieli że najpierw dostane tabletki, możliwe że po tym się oczyści samo, jak nie to zrobią łyżeczkowanie. Powiedzieli że jak dobrze pójdzie to wieczorem pójdę do domu ale widzę że u Ciebie to dłużej trwało. Czyli mam się nastawić na ból. Ten zabieg jest w ogólnej narkozie? Skurcze bardzo bolą?
Co do progesteronu to rano wzięłam Duphaston ale teraz już nie, stwierdziłam że już nie ma sensu, chyba że się mylę, nie wiem.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Naprawdę bardzo mi przykro musisz przez to przejść

Mi w ogóle na wizycie powiedziała żeby się nastawić na 3 dni w szpitalu bo różnie organizm reaguje na tabletki. U jednej zacznie się po godzinie u innej po 12h.
Tak ja miałam w ogólnej narkozie. Wbili się w wenflon i zasnęłam. Nic nie czułam nic mnie nie bolało fizycznie.
Mnie bolały skurcze. Ale też miałam 3 tyg starszą ciążę... Dużo osób mówiło ze to skurcze jak na poród. I pewnie coś w tym jest. Ja brałam przeciwbólowe i w nocy kroplowke przeciwbolowa. Także musisz się przygotowac
Duphastonu nie ma sensu brać, on tylko pomaga ciąży się utrzymać.

Trzymam kciuki za to by udało się jak najszybciej i najmniej boleśnie

Coś Ci lekarz jeszcze mówił?

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

1 + 1 = 3
Nasza Księżniczka

Starania od listopada 2019
Tyle zmienił mały człowiek, niemal lżejszy od powietrza.
11tc[*] 11.04.2017
6tc[*] 5.12.2017
Nemmireth_ jest offline Zgłoś do moderatora