|
Dot.: Nasze kochane pierwiosnki 2008
Gosiaczku Zosia musi nosić tę szynę bo na drugim usg prywatnie stwierdzono dysplazję lewego bioderka czy jest jej niewygodnie to nie wiem bo ani razu nie marudziła natomiast fika w niej nóżkami oczywiście przewraca się z brzuszka na plecki bez szyny a czy gorąco to ja staram się zakładać ją na gołe nóżki tylko ramionka zawsze ma przykryte żeby paski nie obtarły. Jeszcze 19 dni do kontroli i może będzie dobrze oby.
Dzisiaj wybrałam się z kumpelą i jej synkiem kolega Basi od 4 miesiąca życia razem też są w grupie w przedszkolu na plażę oczywiście było pochmurno ale dzieciaki wytaplały się w morzu a potem wybiegały na piasku trenowały tzw zapasy aż ludzie wokół się śmiali potem wkleję zdjęcia z owych zapasów na plażę pojechałyśmy tramwajem cała wyprawa bo ja z wózkiem w drodze powrotnej Basia siedziała na kolanach u wychowawczyni kolonii i sobie tak rozmawiały a na koniec pani poprosiła o zdjęcie z Basią było bardzo miło
Ja też mam malutką fałdkę nad blizną po cc
Carmela kucyk jest obłędny i ja również uwielbiam patrzeć na nasze kochane pierwiosnki wszystkie są śliczne i rozczulające.
Carmelo może zacznij się spotykać z innymi mamami
|