Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lutówki 2017 ❤ - część V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-03-19, 21:10   #4810
s i l v e r
Zakorzenienie

Dot.: Lutówki 2017 ❤ - część V

Cytat:
Napisane przez __malaMi__ Pokaż wiadomość
Hej witam się ostatni dzień na macierzyńskim

Dzisiaj Szymolino urządził mi taka jazdę, że omatkojedyna! nie wiem czy to jakiś skok koło roku, czy 4 mu idą, ale tragedia.
W dodatku w nocy też dramat. Obudził się, a raczej nie obudził tylko wył przez sen, nie chciał cycka nic. i potem cała noc pobudki z płaczem co chwilę. Mam nadzieje, że to nie te całe nocne lęki, bo kurcze czy my serio musimy przechodzić wszystko tak źle

u nas też nocka koszmarna była od 1.30 do 4.30 nie spała w dzień płacz, płacz, płacz na okrągło. Ale ma dziąsełka górne całe spuchnięte więc to pewnie to... niech już te jedynki wyjdą
Cytat:
Napisane przez __malaMi__ Pokaż wiadomość

A! tydzien temu spontanicznie odstawiliśmy smoczek. Myślałam, że pójdzie gładko, bo Szymon mia go tylko do spania, czesto szybko wypluwał, w nocy sporadycznie mu dawałam, bo często chciał cyca, a nie jakiś silikon.
Oj jakie było moje zdziwienie jak do drzemek wił się w nosidle, płakał jakby sie świat konczył i musiałam dać pierś i dopiero próbować znowu.
Tym sposobe usypianie mamy nie dość, że w nosidle (mam tego dość powoli) to trwa 30-60 minut. Ze smoczkiem też czasami bywało 30-40, ale czesto było 10...
I nie ma już tego słodkiego dźwięku jaki wydawał ze smoczkiem ejooooejoooejooo. Teraz stęka jak stary dziad

Mąż oczywiście ma co wieczór kryzys i smoka chciałby dać
brawo za odstawienie
Cytat:
Napisane przez Escorpio Pokaż wiadomość
Muszę się i ja pozalić noe dosc ze kaszle, boli mnoe wszystko, bo okazalo sie ze mam 37,3... zeby bylo weselej dostalam po dwoch miesiacach okres na dodatek mąż pojechał wiec znowu cale dnie sama, dobrze ze mama przyszla na chwile. Juz mam dosyc malin, miodu i imbiru...
zdrówka !!!
Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Mnie zawsze zadziwia ze ty tak te wszystkie daty pamiętasz. Jak mnie ktoś spyta kiedy L siadł, obrócił sie, wyszedł pierwszy ząb to ja nawet miesiąca nje pamietam za bardzo [emoji23]

ja bym też nie pamiętała,ale zapisuję sobie wszystkie ważne daty w albumie Hani dla Darii też mam taki album i uważam że to świetna sprawa. Super pamiątka.
Moja mama dla mnie i dla mojej siostry też miała taki album i jak dorosłyśmy to fajnie się to przeglądało pierwsze kroczki, pierwsze słowa.....

Edytowane przez s i l v e r
Czas edycji: 2018-03-19 o 21:15
s i l v e r jest offline Zgłoś do moderatora