Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Przychodzę z pracy i nie mam na nic siły. Ktoś jeszcze?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-03-19, 21:21   #241
Heledore
Zakorzenienie

Dot.: Przychodzę z pracy i nie mam na nic siły. Ktoś jeszcze?

Ja podobnie po pracy w biurze jestem bardziej zmęczona niż po pracy fizycznej. Po fizycznej wystarczyło że wzięłam prysznic powiedziałam pół godziny z herbatą i było spoko. Bylam odpoczeta po pracy. Po biurowej niestety to nie działa. Jedynie basen + sauna pozwalał na uwolnienie głowy a wiadomo że nie da rady codziennie się tak relaksować.
Jednak porównując dwie różne prace w biurze to jestem mniej zmęczona w pracy z klientem niż kiedy byłam sekretarka. Myślę że różnica polega na spokoju. Ok klienci bywają różni ale nic nie jest gorsze od bufoniastego pana prezesa z humorami.

Natomiast wstawanie o 6 i powrót o 17 to Lady zwykła praca 8-16 z dojazdem jeśli męczy cię ilość godzin poza domem to raczej ciężko będzie to zmienić. Mnie sama to boli ale jest jak jest etat to 8godzin. Może spróbuj zmniejszyć czas wyszykowania się do pracy? A gdybyś zaczynala pracę później to konczylabys też później więc problem przeciekania tygodnia przez palce niestety nie zniknie

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Heledore jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując