2008-07-15, 18:04
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Free Samples cz. II
A u mnie też pozytyw od daxa Odpisali, że z ielką przyjemnością wyślą mi pare próbek hehe.
Oraz pozytyw od royal.
A.T.W odpisali mi, ze wyślą próbki, jeśli zapłace 20 zł. I dostane 10 próbek 1 milmetrowych naprawde mi się odpłaca 
No i oczywiście negatyw od ziaji [wcześniej też dostałam negatyw, ale i tak mi wysłali próbki Hehe. nei wiem czemu. wiec teraz tez probowalam]. Ale ta Pani, która mi odpisywała to się nieźle rozpisała... ^^
" (...) Do pielegnacji cery naczynkowej polecamy specjalistyczną serię kosmetyków PhytoAktiv, które są wskazane do każdego rodzaju cery ze skłonnością do pękających naczynek. Skłonność ta nasila się pod wpływem działania zanieczyszczeń środowiska, a także silnego słońca, wiatru i mrozu, które powodują rozszerzenie naczyń włosowatych skóry oraz zwiększenie kruchości ich ścian. Dlatego skórę skłonną do teleangiektazji należy systematycznie i kompleksowo pielęgnować, aby zapobiec utrwalaniu się opisanjych zmian.
Seria PhytoAktiv zawiera następujące kosmetyki:
Mleczko do demakijażu
Tonik do twarzy
Krem na noc regenerujacy
Krem na dzień rozjaśniajacy
Maseczka żelowa wzmacniająca
Krem pod oczy
Zachęcamy do zakupu i stosowania preparatów Ziaja, które cieszą się uznaniem naszych Klientów za wysoką jakość i przystępną cenę.
Przykro nam, lecz próbek nie wysyłamy(...)"
To jest tylko kawałek 
A ja jej odpisałam, że ponieważ dostałam negatywną odpowiedź na moją proźbę (próbki), chciałabym dostać gwarację prawidłowego działania ich produktów, ponieważ tak jak już psiałam w poprzednim meliu większość kosmetyków mnie podrażnia [niestety to prawda ].
Haha Zobaczymy jaką odpowiedź dostane
|