Migotko ja bym się nie przejmowała tym że mała płacze ze strachu. Niektóre dzieci się szybciej wystraszą niż inne, a takie wrzaski dzieciaków to dla twojej córci na pewno przeżycie, dorosłego bębenki bolą a co dopiero takie małe uszka. Aleks raczej nie reaguje płaczem jak się wystraszy a przynajmniej nie takim histerycznym ale podkówkę robi. Ostatnio jak tłukłam na imprezę dla znajomych piersi z kurczaka to mały leżał na podłodze i widziałam że się boi tłuczka, próbowałam go rozmieszać ale to nic nie dało. Musiałam przestać i dopiero było ok. A jak przyjechała teściowa i wzięła go na ręce to tak się bidula wystraszył że ani ona ani TZ nie mogli go uspokoić, dopiero jak ja go wzięłam na ręce. Ale to wina tego ze tak rzadko tu przyjeżdżają do małego.
Carmela miło cię widzieć, cieszę się że u ciebie juz lepiej. No a twoja waga to faktycznie, pobiłaś rekord. Ale za to teraz pięknie leci w dół

U mnie już 60 kg, widać powoli upragnione 58 jeszcze tylko 2 kg. Schudłam w sumie 20 kg przez 4 miesiące. Teściowa jak to usłyszała to się załamała bo ona się bezskutecznie odchudza od lat. Dziecko wyciąga
Gosiq ja już jestem prawnikiem, ale na razie nie praktykującym. Czy dobrym to się dopiero okaże, a pamięć taka sobie, zalezy do czego. Najdłuzej pamiętam jak mi kto za skórę zalezie
E--- a zaryzykuję kolejny strzał- czy sędzia?

Aleks dziś po długim czasie wreszcie się na plecki przekulnął z brzuszka, ale się wystraszył bo nikt z nas nie wyczaił co on planuje i się bidula uderzył w główkę o koniec przewijaka (to taki stelaż z rurek) Zapłakał krótko bo zaczęliśmy go rozmieszać ale już nie podjął drugiej próby. W odwrotną stronę jeszcze ani razu nie próbowal. U nas kontrola 1 sierpnia to wypytam pediatrę o jego rozwój bo ona to go tylko osłuchuje i waży a nie sparwdza czy dobrze głowę trzyma ani nic innego. Kurcze mam problem z dobrym pediatrą. Ten co u nas niby taki specjalista to jakoś do mnie nie przemawia za bardzo trzyma się starych metod i tego cię kiedyś się nauczył. A ta lekarka co chodzi na fundusz to jakaś dziwna jest. Tylko ze aleks ją bardzo lubi. Ja chciałabym takiego lekarza co młodego obejrzy i czy dobrze się rozwija sparwdzi a nie tylko będzie ważył.