Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Marzenia niedługo spełnimy i II kreseczki zobaczymy! Część VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-03-21, 09:26   #111
Niezlomna_89
Rozeznanie

Dot.: Marzenia niedługo spełnimy i II kreseczki zobaczymy! Część VI

Cytat:
Napisane przez fioleciasto Pokaż wiadomość
A ja się znów denerwuje

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Zupełnie niepotrzebnie bo beta będzie przepiękna!:kciuk i:

Cytat:
Napisane przez taga91 Pokaż wiadomość
Taki niestety będziesz mieć dzisiaj dzień, ale musisz przetrwać Wynik Ci to wynagrodzi

Kurna, dziewczyny.. geniusz ze mnie -.- Opryszczka mi się zrobiła i ja niewiele myśląc posmarowałam ją jakąś tam maścią, którą mam. Ech.. Dopiero koleżanka w pracy się mnie zapytała, czy mogę i jak nic na ulotce, że kobiety w ciąży to nie bardzo. Zmyłam to, napisałam do lekarza, czy ja wgl coś mogę xD ale będzie miał ze mnie ubaw, że w takich sprawach piszę..

Ale mam nadzieję, że nie zaszkodziłam tą maścią
Spokojnie, tą odrobinką maści na pewno nie zaszkodzisz Ale już widać, że włącza się kalafior ciążowy

Ja już po wizycie. Babka była ok. Coś wspominała o sterydach w związku z tymi badaniami, ale to dopiero jakby się okazało, że się udało. Zaleciła lutke, bo z usg wynikało, że owulka już była i obraz całkiem ładny-płyn był, śluzówka ładna...zostało czekanie

Grania a co tam masz za oknem? U nas było pochmurno i sypał śnieg, choć przed chwilą wyszło słonko, ale mgła Skrzyczne jeszcze nie oddała.
Niezlomna_89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując