2008-07-15, 22:15
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koziorożce, łączmy się część 3 :)
Cytat:
Napisane przez -agniesia-
Mnie przeraża całe to wykańczanie, jeszcze na oczy mieszkania nie widzieliśmy, a już trzeba ekipę rezerwować 
|
Wykańczanie mieszkania/domu potrafi nieźle wykończyć człowieka 
Cytat:
Napisane przez NiEBiE
Ale wiecie co? Nieźle ją retuszują na teledyskach. 
Bo biodra, pupę i uda, to ona ma konkretne. 
Fajnie, że nie tylko ja mam wielki tyłek. ;D
|
No proszę Jaka to miła wiadomość dla nas 
Cytat:
Napisane przez NiEBiE
Ale rzeczywista figura Nelly baaardzo odbiega od tej, którą oglądaliśmy choćby w teledysku do Promiscuous girl. 
|
A przecież w tym teledysku wygląda świetnie (mam go na kompie i często oglądam).
NiEBiE, co do opcji mieszkania, to ja chyba wybrałambym tą 1. No chyba, że naprawdę daleko miałabyś z niej do pracy. Bo co innego podjechać dalej w weekend na imprezę, ale co innego codziennie z rana drałować kawał drogi...
Cytat:
Napisane przez Allicja
Właśnie wróciłam od lekarza i mam całe 8 dni chorobowego wolnego!!!! Szefowa jak zawsze nie była zadowolona ale cóż, niech sobie zda sprawde z sytuacji 
|
To dobrze, że masz zwolnienie Allicjo Porządnie się wyleczysz i porobisz sobie co tylko będziesz chciała 
Cytat:
Napisane przez biiibiii
Kurde, dziewczyny.
W sierpniu idziemy z tżtem na wesele.
Dostał dziś zaproszenie (bardzo szybko...) i na zaproszczeniu jest napisane mój tż z osobą towarzyszącą.
Zezłościłam się strasznie! do cholery jesteśmy ze sobą 7 lat! 
może to drobnostka, ale się zezłościłam. Tż dzowni do mnie i mówi i odrazu uprzedza 'spokojnie, nie denerwuj się, bo wiesz, zaproszenia zamawiali dawno..' Dawno to znaczy 7 lat temu, zanim się poznaliśmy?
|
biiibiii, fakt można się wkurzyć. Ale z drugiej strony znajoma dostała zaproszenie imienne na ślub na siebie i partnera (5 lat razem). No a miesiąc później się zakochała na zabój i teraz jest z innym... No i co teraz z zaproszeniem
Cytat:
Napisane przez kodeina
tak 
w weekend przyjeżdza do nas para znajomych z psem 
ale będę miała do sprzatania po tym psiaku..moja mama ma fioła na punkcie czystości 
mam nadzieje że pogoda sie poprawi bo chcemy grila zrobić 
|
kode, liczymy na zdjęcia 
Cytat:
Napisane przez -agniesia-
Zazdroszczę Wam Drobinki, ze mnie to zawsze kawał baby był  Grubokoścista jestem  Zawsze M i nigdy nie chciało być mniej 
|
agniesiu, jak sama nazwa wskazuje M - medium - rozmiar średni. Nie żaden grubokościsty Proszę mnie tu nie dołować
|
|
|