Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Need for speed underground 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-10-16, 12:56   #3
Kasiek1987
Zakorzenienie

Dot.: Need for speed underground 2

Cytat:
Napisane przez Magdaa161
Dziewczyny!!!!
Mam nadzieję, że gracie czasem w gry typu Need For Speed. Bo ja mam problem i nie mam kogo się poradzić. Otóż dostała, świetną grę NFS Underground 2 i włączyłam sobie karierę i chciałam sobie pograć. No i pograłam tak sobie trochę aż doszłam do wniosku że nie umiem tej pierwszej planszy przejść. Wygram jakies wyscigi, zarobie pieniadze, ulepsze samochod, poscigam sie z tymi pomaranczowymi trojkacikami. I zawsze zostaje mi jedna konkurencja: do ktorej potrzebne jest Nitro, drugs sie chyba nazywa, sie jedzie prosto na nitro, ale zawsze wysiada mi tam silnik. Pieniedzy na ulepszenie samochodu juz nie mam, a pomaranczowych trojkacikow zeby wyscigi wygrac i zarobic pieniadze tez juz nie ma. I takie bledne kolo... Jak to przejść??? Pomóżcie proszę!!!
A zmieniasz biegi kiedy jedziesz na Nitro? Drag to chyba jedyny wyścig, w którym nie ma automatycznej zmiany biegów. Też na początku nie wiedziałam o co chodzi. Sprawdź w ustawieniach klawiszy czym możesz je zmieniać, u mnie to chyba A i Z, albo Shift i Ctrl. Podczas jazdy przed oczami miga taka kolorowa kropka, i bodajże kiedy zrobi się zielona, trzeba zmienić bieg na wyższy. Mam nadzieję, że o to chodziło

PS. Też miałam okres manii na NFSU2, ale jak utknęłam na późniejszych Driftach, tak jakoś mi przeszło

Edytowane przez Kasiek1987
Czas edycji: 2005-10-16 o 13:57
Kasiek1987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując