2008-07-16, 08:13
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: NERWICA NATRĘCTW, inne nerwica
Cytat:
Napisane przez szyszuniaa83
witajcie
mosze sie komus wyrzalic jestem z facetem osiem lat od kilku miesiecy jestem sama w anglii moj chlopak byl ze mna ale w lutym wrocil do kraju jest mi tu samej bardzo zle on cholernie mnie olewa nigdy do mnie nie zadzwonil i moze raz na tydzien znajdzie czas zeby pogadac na skaypie dzis sa moje urodziny i poza tym ze prawie wszyscy przyjaciele zapomnieli to on napisal tylko krotkiego sms-a z zyczeniami gdy poprosilam go o rozmowe napisal ze nie ma czasu wiec sie wkurzylam i napisalam ze myslalam ze choc on nie bedzie mnie mial w d... a on mi odpisal "co mialem czekac caly dzien przy kompie bo dzis masz urodziny h.. to kogos obchodzi " wiem ze bedziecie pisac zebym go olala powinnam tak zrobic ale nie potrafie tesknie za nim za tym jaki kiedys byl inna panienka raczej nie wchodzi w gre co ja mam zrobic
|
mozesz sie zalic ile wlezie wszystkie sie zalimy moim zdaniem takie olewactwo oznacza ze on nie ma ochoty z toba gadac i chyba byc, wiem ze jest ci ciezko ale niestety nie mozesz sie dluzej oszukiwac!!skoro on ci mowi ze twoje urodziny h..wszystkich obchodza to sraj na niego ham i prostak!!nie mozesz sie meczyc z kims takim zwlaszcza ze on chyba nawet nie chce zebyscie byli razem skoro tak robi,musisz byc dzielna i olac go tak samo jak on ciebie, ja wiem ze trudno po tylu latach ale nie pozwol by ktokolwiek tak cie traktowal bo napewno jestes wartosciowa osobą przykro mi ze tak cie traktuje,ale glowa do gory bedzie dobrze kiedy wracasz do Polski??no i wszystkiego najlepszego(pamietaj ze kazde urodziny sa wazne, kazdy czlowiek zasuguje na rozmowe i przytulanie)nie zalamuj sie i pisz nam co sie dzieje bedziemy cie wspierac
|
|
|