Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - zapach jak haust wody
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-10-16, 14:27   #1
PaniKota
Raczkowanie

zapach jak haust wody

przeglądam to forum i widzę, że mnóstwo osób naprawdę zna się na rzeczy - poratujcie anty-nosa, proszę
wyłączam się po trzecim zapachu, a po 10 minutach w perfumerii dopada mnie lekka migrena, dlatego nie mogę nalezycie pomyszkować wśród flakonów.
Brakuje mi odpowiednich słów, by mówić o zapachach - wiem tylko, że najlepiej się czuję w tych, które niezależnie od pory dnia czy roku, dają mi poczucie, jakbym bardzo spragniona dostała szklankę wody i duszkiem ją wypiła. Czuję się spowita szalem lżejszym od powietrza - stąd haust wody w temacie: powietrze i woda. Ale jaki to zapach, jakie ma składniki - nie umiem stwierdzić.
Mam takie trzy ukochaństwa, ale dwóch już w sklepach nie ma - to bvlgari: black, zielona herbata i biała herbata - poza tym jak każda pudernica lubię jeszcze i wiecej, przebierać i wybierać Nie trafiłam jeszcze na panią w pererfumerii, która umiałaby mi coś polecić, może Wy? Najtajniejsza z tajnych jak Pedro z krainy Deszczowców wpadnę do perfumerii, psiknę ukradkiem na nadgarstek i wybiegnę na świeże powietrze
PaniKota jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując