Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Bridezillas Panny Młode 2009 - PART IV :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-16, 16:44   #503
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Dot.: Bridezillas Panny Młode 2009 - PART IV :)

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
My pewnie będziemy dawać, bo wiem, że się daje bliskim, ale teraz nie wiem komu, bo przecież nie wszystkim bo trzeba by było drugie tyle kupować. I teraz taki dylemat, bo to chyba trzeba dawać tak dyskretnie, bo Ci np. co nei dostaną to mogą się obrazić. Przecież nie będziemy dawać każdego znajomego i jego osobie towarzy.

J ateż myślałam o zrobieniu zaproszeń. A tekst bęfziecie drukowąć, czy wypisywać. Bo to trzeba będzie dużo kombinować chyba z tym ułożeniem tekstu i żeby w dokładnym miejscu wydrukował się tekst...
na tym weselu co bylam to dawali 1 wodke na pare (mysle ze tyle starczy jesli juz ktos chce dawac) i to taka z nizszej polki za 13 zl. Ja mysle ze nikomu nie bedziemy dawac. Jesli nam zostanie to moze jakos cichaczem damy najblizszej rodzinie i tyle. Reszcie tylko ciasto.

Zaproszenia bedziemy drukowac, tylko ze mysle ze na imie i nazwisko osoby zapraszanej bedziemy zostawiac miejsce i potem dopisywac Bo nie bedzie nam sie pewnie chcialo przy kazdym zaproszeniu dlubac z osobna A co do tego ulozenia to tez mialam te obawy i pytalam o to tzta ale on powiedzial: "o to sie nie martw, biore to na siebie" takze juz sie nie martwie hehe
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora