2008-07-16, 16:44
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bridezillas Panny Młode 2009 - PART IV :)
Cytat:
Napisane przez anuulaa
My pewnie będziemy dawać, bo wiem, że się daje bliskim, ale teraz nie wiem komu, bo przecież nie wszystkim  bo trzeba by było drugie tyle kupować. I teraz taki dylemat, bo to chyba trzeba dawać tak dyskretnie, bo Ci np. co nei dostaną to mogą się obrazić. Przecież nie będziemy dawać każdego znajomego i jego osobie towarzy.
J ateż myślałam o zrobieniu zaproszeń. A tekst bęfziecie drukowąć, czy wypisywać. Bo to trzeba będzie dużo kombinować chyba z tym ułożeniem tekstu i żeby w dokładnym miejscu wydrukował się tekst...
|
na tym weselu co bylam to dawali 1 wodke na pare (mysle ze tyle starczy jesli juz ktos chce dawac) i to taka z nizszej polki za 13 zl. Ja mysle ze nikomu nie bedziemy dawac. Jesli nam zostanie to moze jakos cichaczem damy najblizszej rodzinie i tyle. Reszcie tylko ciasto.
Zaproszenia bedziemy drukowac, tylko ze mysle ze na imie i nazwisko osoby zapraszanej bedziemy zostawiac miejsce i potem dopisywac Bo nie bedzie nam sie pewnie chcialo przy kazdym zaproszeniu dlubac z osobna A co do tego ulozenia to tez mialam te obawy i pytalam o to tzta ale on powiedzial: "o to sie nie martw, biore to na siebie" takze juz sie nie martwie hehe
|
|
|