Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Bridezillas Panny Młode 2009 - PART IV :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-16, 20:54   #558
zielony_motylek
Rozeznanie

Dot.: Bridezillas Panny Młode 2009 - PART IV :)

baja ten mój papier jest jak rysunkowy, u mnie nie będzie problemu bo ta dolna ciemna kartka będzie sztywna, a ta to jest z tym tekstem zaproszenia...
Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Ja chce kupic wizytowkowy typu skóra na okladke i do tego perlowy na srodek tylko jeszcze najpierw chce popatrzec u mnie po sklepach bo troche sie boje tego perlowego kupowac na allegro bo chcialabym zielony, ale nie znalazlam jakiegos powalajacego na allegro, a poza tym boje sie ze ten na zdjeciu bedzie sie roznil od tego ktory dostane w rzeczywistosci
Papier może chyba wyglądać tylko lepiej szczególnie perłowy, bo na zdjęciu nie da się uchwycić tego blasku. Przynajmniej z moim tak bylo

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
J ateż myślałam o zrobieniu zaproszeń. A tekst bęfziecie drukowąć, czy wypisywać. Bo to trzeba będzie dużo kombinować chyba z tym ułożeniem tekstu i żeby w dokładnym miejscu wydrukował się tekst...
My będziemy wszystko drukować łącznie z imionami i nazwiskami a z ułożeniem tekstu raczej nie będzie problemu bo w osobnej linijce będą nazwiska także nic się nie będzie przesuwało

kliwia opowiadaj jak tam z tym woskiem bo też się już czaje by go kupić