Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kiedy NAPRAWDĘ odczułaś, ze Twój facet cię kocha?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-17, 09:02   #583
barbra88
Raczkowanie

Dot.: Kiedy NAPRAWDĘ odczułaś ,ze Twój facet cię kocha?

Cytat:
Napisane przez ewcia_k_88 Pokaż wiadomość
to niedobrze... ale z czasem napewno zacznie się martwić;p

moj rownież każdą moja wizytę przeżywa- choc nie moze być ze mną bo jest w wojsku, ale nawet gdy mowie że ide do mlodego faceta to nie jest zly ani zazdrosny tlyko mówi że sie martwi itd...( a to dlatego że miałam nadżerkę i on bał się żeby mi się nie pogorszyło)
no nie wiem.. ja byłam z facetem 2lata.. nigdy się nie martwił z tego powodu.. a miałam taki sam problem i w dodatku przez niego mi się pogorszyło ;]

Cytat:
wiele razy nadstawial karku żeby tlyko sie ze mną zobaczyć(zwlaszcza gdy nie miał przepustki z wojska, a uciekal- mógl za to dostać srogie kary....)

mój były (ostatni - bo o nim mowa) nigdy nie zrobił nic żeby się ze mną spotkać.. zawsze coś innego było ważniejsze.. naprawdę..

Cytat:
a tak naprawdę szczęśliwa jestem gdy on poprostu jest przy mnie...

ja nie wiem co to znaczy.. jego nie było przy mnie prawie nigdy

napisałam to wszystko tutaj, bo jeszcze niedawno (pół roku temu?) czytając ten wątek byłam pełna nadziei że coś się w moim związku zmieni.. coś, co da mi tyle radości co wam wasi faceci.. ale jak wiadomo nadzieja matką głupich..

od 10dni nie jesteśmy już razem..

dziewczyny.. jeśli macie naprawdę tak jak to wypisujecie to podajcie mi nr telefonów do swoich facetów :P - żartuje

gratuluje i obyście kiedyś wy mi pogratulowały
barbra88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując