2008-07-17, 10:18
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Cytat:
Napisane przez Mercy
Ja też zmeczona jestem więc idę spać, ale najpierw podziele sie wiadomoscia z Wami- otóz on(ten moj przyjaciel) napisał do mnie po tygodniach milczenia-skruszony, chce zeby wszystko było dobrze miedzy nami, chce to naprawić. Podchodzę z dystansem do tego,zreszta juz i tak po nim nie rozpaczałam jak dawniej  Czas pokaze.... 
|
dystnas wskazany jak chce to niech się stara, byle skutecznie albo wcale 
Cytat:
Napisane przez agolek
no jasne,ze sie pochwale!  suknie mam pieekna,szyta w Hiszpanii,skromna i nieskromna zarazem  taka piekna,ze zdecydowalam,ze nie sprzedam, zostawie moze dla corki,kuzynki, kolezanki.. kupilam na www.suknieagnes.pl jest w kolekcji 3
|
przejrzałam tą stronę i się zastanawiam jakim cudem możne wybrać jedna sukienkę jak jest ich tyle i to tylko na tej jednej stronie, a gdzie tam inne sklepy 
Cytat:
Napisane przez agolek
ooo fajnie, moze dasz mi jakies rady czego nie robic albo co sie powinno
|
jak będą jakieś wpadki to na pewno poinformuję 
Cytat:
Napisane przez agolek
jak fajnie,ze juz jutro piateczek! pochwale sie,ze jade na wakacje 1 listopada, wczoraj zabukowalismy, juz sie nie moge doczekac...
|
super Meksyku zazdroszczę strasznie 
wstałam o wczesnej 9, bo miałam iść do TZ-a, ale nie ma czasu no cóż, trzeba być tolerancyjnym dla ludzi pracujących siedzę więc w piżamie i buszuje po kompie 
po południu jadę prawdopodobnie do Krakowa do kuzynki bo mnie zaprosiła i nie chce słyszeć odmowy ale wcześniej zobaczyć się w końcu z TŻ-em
miłego dnia
|
|
|