Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie majowe 2018 cz. 9
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-04-03, 17:42   #4604
myboyismine
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie majowe 2018 cz. 9

Cytat:
Napisane przez rybcia34 Pokaż wiadomość
Rożki prałam w 30 stopniach, są w super stanie [emoji106] ale kokonu nie piorę. Będę go ostatecznie wietrzyć ale dopiero jak słoneczko się pojawi. Jutro ma być 17 stopni

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
w sumie może też wywietrzyłabym[emoji6]

Cytat:
Napisane przez rybcia34 Pokaż wiadomość
Czy któraś z was napisała juz plan porodu? [emoji57]

nie[emoji6]

Cytat:
Napisane przez sweetmedi25 Pokaż wiadomość
Mocne kciuki za dzisiejsze wizyty ! Biore się za nadrabianie.

Dziewczyny pytanie mam: lepiej koła w wózku pompowane czy żelowe? Bo w Hugo Amelis standardowo są żelowe ale na życzenie mogą być pompowane. I teraz już nie wiem

---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ----------

brałabym żelowe[emoji6]

Cytat:
Napisane przez Qazsew Pokaż wiadomość
myboyismine śliczny kokon
Moj tz ma aplikacje ale nic mu nie przyszlo o tych pampersachuznal am ze moze tylko matkowe konta dostaja a tatowe juz nie
Ale u mnie poekne słonko dzisiaj

[emoji8]
Cytat:
Napisane przez Fryga777 Pokaż wiadomość
My boy kokon śliczny
Sweetmedi jesli chodzi o koła to chyba zależy na jaki teren ja na wsi mam ppmpowane 12 cali w obydwu wózkach. Jestem zadowolona. Teraz jedno nam córka przecięła bo usiadła a nie było powietrza i nie było problemu z naprawą.
Kurcze pojechałam do babci nie było mnie chwilkę i już 5 stron, ale nadrobiłam tylko już nie pamiętam kto i co
A stokrotka super wieści z wizyty
za pierwsze uprane ubranka i podziwiam, że tyle doczekałyście.
Domii fajnie łóżko wygląda, mnie mąż by nie dopuścił
Czekam na kolejne wieści z wizyt
[emoji8]

Cytat:
Napisane przez sweetmedi25 Pokaż wiadomość
Piękne zdradzisz gdzie zamowilas? Podobają mi się bo nie sa takie jakby grube

---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ----------

Śliczny!!!

[emoji28]

Cytat:
Napisane przez skorpio87 Pokaż wiadomość
Dziękuję za miłe słowa
RUMIANEK Ty masz wizytę jutro i coś mi się zdaję, że u Ciebie już będzie więcej, bo mi gin powiedziała, że teraz faza największego wzrostu, a między naszymi terminami om niewielka różnica
DOMII za łóżeczko
MYBOY, NAT piękne literki i kokon

FRYGA to chyba do mnie było? również dziękuję

[emoji8]

Cytat:
Napisane przez blaira Pokaż wiadomość
Dzień dobry ! [emoji295]️[emoji255]

Udało mi się was nadrobić.
Nat, Polasia i Nalesnikona kciuki za wizyty.

Skorpio, wieści cudowne przynosisz [emoji7][emoji7][emoji7]oby udało się malutka inkubowac w brzuszku jak najdłużej [emoji173]️

Nat, super wyglada! Bardzo ładne kolorki na literki!

Myboy, kokon przepiękny [emoji173]️

Domima, ojej 14 dnia.... toz to Lenka zaraz będzie z Tobą i będziecie korzystać z tej cudownej pogody [emoji7][emoji8]

Domii brawo Ty! Mnie już niczym nie zakskoczysz bo kto jak nie Ty [emoji123]

Sweet, oby udało się tacie naprawić pralkę [emoji110]️
Co do kolej to zależy od terenu. Pompowane na pewni będą Ci się sprawdzać w terenie "wybojowym" bardziej.

Ja dziś szaleństwo na ogrodzie miałam. Słońce tak mnie podkręciło ze żal mi było nie skorzystać, tylko mąż co jakis czas upominał...ze jak będę szaleć to zaraz obierzemy kierunek szpital [emoji603]
Teraz leżę do góry kołami i odpoczywam bo rzeczywiście troszkę przegięłam [emoji849]

U mnie dziś takie widoki na ogrodzie [emoji255][emoji255][emoji255]
Załącznik 7496486
Załącznik 7496491

Przyszła dziś tez paczka z alie.
Zamawiałam stanik sportowy do karmienia
Pamietam ze któraś tu kupowała w hm takie...ale cena dla mnie kosmos i pokusiłam się.
Wyglada super, rozmiar chyba tez będzie dobry...przymierze później [emoji6]
Załącznik 7496511

Z mężem dziś jeszcze jedziemy do Abry bo upatrzyliśmy sobie narożnik, a nalega by już zmienić nasz który dostaliśmy w spadku... także dzien do nudnych nie należy.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

dzięki[emoji8] ładne kwiatuszki[emoji7]
też miałam kiedyś staniki sportowe jako do karmienia, ale z dodatkowymi ekładkami, nie całkowicie miękkie i super sprawdzały się[emoji6]
Cytat:
Napisane przez _St0kr0tka Pokaż wiadomość
Wiosna [emoji173][emoji173][emoji173]
Stanik wyglada calkiem spoko.
A propo Lenki i korzystania z pogody to mam pytanie (moze i glupie ale je zadam). Po jakim czasie mozna z majowym noworodkiem na pierwszy spacer wyjsc?
Teraz mi sie przypomnialo, ze nie opowiedzialam Wam co mi sie snilo z soboty na niedziele [emoji23] nie wyspalam sie bo cala noc sie z tesciowa we snie klocilam - snilo mi sie, ze mi probowala wmowic ze u nas jest taka tradycja ze to dziadkowie zabieraja wnuka na pierwszy spacer a my mamy siedziec w domu. A ja sie z nia klocilam, ze to my wyjdziemy z Adasiem na pierwszy spacer i koniec kropka. [emoji23] chyba ciaza mi juz pada na mozg czasem.

jak będę dobrze czuła się to wyjdę max po kilku dniach[emoji6] za pierwszym razem (też majowe dziecko ) wyszłam dopiero po 1.5 tygodnia, bo wcześniej ledwie wstawałam z łóżka
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora