Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Folder z ładnymi paniami na komputerze mojego faceta
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-04-03, 17:30   #27
tanitatika
Przyczajenie

Dot.: Folder z ładnymi paniami na komputerze mojego faceta

[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;82663201]Ponawiam pytanie: co z tego? Skoro jest z tobą i uprawiacie seks, to mu się podobasz. Jeśli masz problem z tym, że nie tylko ty mu się podobasz, to możesz szukać innego faceta.[/QUOTE]

Myślałam może, że jest ze mną, bo lepszej nie znalazł? Może boi sie tamtych dziewczyn? Nie wiem, teraz wiem, że może przesadzam, ale trochę smutno mi było.

Cytat:
Napisane przez MeganEagle Pokaż wiadomość
Czyli wyglada na to że masz kompleksy. Zawsze sie znajdzie ktos ładniejszy od nas.
A co dopiero kiedy jest to zdjęcie z jakiejś sesji po ostrej obróbce. Logiczne że na zdjęciach beda ładne kobiety, w szpilkach i makijażu - normalka.
To nie jest wina tego chłopaka, tylko tego że sama się czujesz nieatrakcyjna. i źle ze sobą.
Wiesz to że on patrzy, nie znaczy że od razu sobie mysli niewiadomo co "ech szkoda że moja tak nie wygląda" ;D nie trzeba od razu do tego dorabiac ideologii i czuć sie gorszą
Tak, to prawda, mam kompleksy. Mimo tego całego makeupu itd., to jednak diewczyny były śliczne i wyglądały inaczej niż ja, do siebie były raczej podobne wszystkie.
tanitatika jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując