Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze kochane pierwiosnki 2008
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-18, 15:50   #2137
papryczka
Wtajemniczenie

Dot.: Nasze kochane pierwiosnki 2008

susola - moja nadal ulewa, niestety... mniej niz kiedys, ale wciaz to robi... juz sie przyzwyczailam, ale czekam na te czasy, kiedy przestanie. ponoc moze to trwac do 6 miesiecy...

pisalyscie o ciuszkach. ja akurat lubie miec mala ubrana w spiochy, pajacyki, bo uwazam, ze jest to bardzo wygodne ubranko. nic nie uwiera, nie spada (skarpetki, hehe), nie przyciska, pelen luz! takze moja corcia zwykle w domu oraz na spacerach w okolicy (praktycznie nikt nas tu nie widzi) jest tak ubrana, ewentualnie w rampersa albo body jak jest goraco. a ubranka typu: spodnie, sukienki, zakladam jej na wyjscia dalsze czy wyjazdy. dlatego mam sporo ciuszkow kompletnie niewykorzystanych - niepotrzebnie zaopatrzylam jej garderobe w taka ilosc sukienek (rowniez z dzinsu), spodni (materialowych, dzinsowych, sztruksowych), sweterkow i bluzeczek.

jesli chodzi o smoczka, to moja bardzo rzadko go uzywa. byl okres, ze go troche ciamkala, ale nigdy nie przywiazywala do niego wagi. teraz zlapie, ale wypluwa od razu. za to wpycha sobie pieluszke, paluszki, gryzaczki i wszytsko cokolwiek znajdzie sie w poblizu.

ktoras z wa pisala, ze mala lubi, jak robi sie jej "traktor" ustami. moja, gdy jej tak robie, to mnie nasladuje, wypuszczajac w ten sposob pelno sliny, hehe. albo czasem sama sie popisuje, gdy sobie przypomni o tej umiejetnosci.
papryczka jest offline Zgłoś do moderatora