2018-04-03, 22:27
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Problem z nowym facetem
Cytat:
W weekend byliśmy umówieni na spacer, a w niedzielę po silowni mieliśmy jechać do mnie na obiad, a wieczorem do pubu. Przygotowałam ten obiad, a on mi mówi na siłowni, że jedzie potem do siebie, bo chce jeszcze auto umyć, bo ładna pogoda, a po zimie trzeba, a potem znowu może nie być okazji. Trochę się wkurzyłam, bo napracowałam się nad tym obiadem i mu o tym powiedziałam. A on, że nie lubi, jak ktoś mu układa plan dnia. Rozstalismy się w niezbyt miłej atmosferze
|
Facet jasno pokazał, gdzie ma Ciebie, Twój trud i czas, który włożyłaś w to wszystko - czyli w głębokim poważaniu.
Cytat:
Powiedział, że zachowuję się dziecinnie, bo czasem plany trzeba zmienić i on nie jest przyzwyczajony do tego, że musi liczyć się teraz z drugą osobą
|
Nie daj sobie wmówić takich bzdur o byciu dziecinnym, bo kolesia tego typu zachowania skreślają już na starcie. Nie szanuje Twojego czasu, nie mógł Ci tego okazać w bardziej dobitny sposób.
Dla mnie cała ta historia mówi sama za siebie, daruj sobie tą znajomość, bo prawdopodobnie niewiele z niej będzie dobrego.
|
|
|