2008-07-18, 21:18
|
|
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Napisane przez PAMCIA
bo mam zamiar którąś z tych fotek co mi przerobiłaś wcześniej wziąść wywołać i dac chłopakowi  i tak myślę, czy te z ramki na tych zdjęciach powychodzą też  ale jeśli mówisz że tak  i pan fotograf nie będzie się dziwnie na mnie patrzeć 
|
Nie powinien, przerabiałam fotkę dla pewnej wizażanki, którą później chciała wywołać i dać przyjaciółce na urodziny. Masa ludzi retuszuje swoje fotki w oryginalny sposób żeby później wywołać i powiesić Wyjdzie tak jak wygląda w tej chwili. Z tym, że należy je wykadrować ale jeśli tego nie zrobisz to fotograf zrobi to za ciebie. Jak chcesz to napisz, które zdjęcie zamierzasz wywołać a ja ci je wykadruję
santasis- daj zdjęcie tego chłopaka 
Cytat:
Napisane przez Sandra1993
Nie powinien, przerabiałam fotkę dla pewnej wizażanki, którą później chciała wywołać i dać przyjaciółce na urodziny. Masa ludzi retuszuje swoje fotki w oryginalny sposób żeby później wywołać i powiesić  Wyjdzie tak jak wygląda w tej chwili. Z tym, że należy je wykadrować ale jeśli tego nie zrobisz to fotograf zrobi to za ciebie. Jak chcesz to napisz, które zdjęcie zamierzasz wywołać a ja ci je wykadruję
santasis- daj zdjęcie tego chłopaka 
|
Poprawka. Zależy jaki format cię interesuje(tradycyjny czy cyfrowy). Wtedy będę mogła ustalić jaka będzie jakość wywołanego zdjęcia.
Edytowane przez olik04
Czas edycji: 2008-07-18 o 22:10
Powód: post pod postem
|
|
|