Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosomaniaczki :D - część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-19, 11:02   #733
atsenka
Zadomowienie

Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Witam
Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
OMG! Ale się wkur.....!!!
Normalnie trzymajcie mnie to nie wiem co zaraz zrobię!
Pamiętacie - mówiłam Wam, ze te kotki,, które dokarmiam jakiś czas temu znowu dorobiły się kociaków - szare kotki urodziły się wczesniej a czarne później. Własnie dzwoniła do mnie mama - czarnych kotków nigdzie nie ma a wczoraj ktoś widział jak bachory z góry, takie w wieku 7-10 lat "bawiły się" tymi kociakami - już mnie coś tknęło , kiedy mama powiedziała "bawiły się kotami" a nie "z kotami". Nie chciała mi powiedzieć na czym ta "zabawa" polegała bo wiedziała jak zareaguję ale ją zmusiłam - tzn rzucały nimi do siebie, rzucaly nimi o ziemię, rzucały nimi o płot Boże, jak tak mozna!!!??? Przeciez to są zywe stworzonka do cholery!!! Rodzice słyszeli jak dostali w domu bicie ale to nie wróci życia tymm maluchom bo one nie żyją!!! No normalnie jakbym dorwała tych gówniarzy w swoje ręce to bym porozwalała łby na ścianach taka jestem wściekła! I nie obchodziłoby mnie, że pójdą na skargę do mamusi czy gdzieś tam! Matko, te kociaki były takie rozkoszne... To już nawet koty im przeszkadzają i trzeba je zniszczyć?? Boże, co się w ogóle dzisiaj dzieje, dawniej nie było czegoś takiego, nie słyszało się tak często jak teraz o przypadkach, ze dzieci zabijały zwierzęta dla zabawy! Boże, dla zabawy!! Niedawno czytałam o tym, że kilka nastoletnich dziewczynek maltretowało i zabiło szczeniaka, który należał do jednej z nich i chodził za nią krok w krok! Normalnie uwierzyć nie mogę w takie bezsensowne okrucieństwo... Jak tak w ogole można...
I wiecie co, pamiętacie jak pisałam Wam w kwietniu o tym kociaku, którego musiałam uśpić, bo ta szara kotka gdzieś zniknęła?? Były dwa kociaki, czarny i szary - ten czarny zniknał gdzieś w nocy i tylko ten szaraczek wtedy sam został. Kilka dni później ten czarny kociak został znaleziony martwy za płotem - cały czas bylam pewna, że to ten sąsiad psychopata ale po tym co się teraz dowiedziałam, nie jestem już tego taka pewna Skoro te wstretne bachory zrobiły coś takiego tym kociakom to równie dobrze wtedy mogły zrobić dokładnie to samo tylko wtedy nikt ich nie widział
Przepraszam jesli piszę trochę bez ładu ani składu ale jestem tak niesamowicie wściekła, że cała się trzęsę i nie mogę zebrać myśli...
Na jakim my świecie zyjemy, że dzieci są zdolne do takiego okrucieństwa...
NIe mogę uwierzyć w to co napisałaś... MNie się w ogóle w głowie nie mieści co się teraz dzieje z dziećmi/nastolatkami. Szkoda kotków Zawsze byłam wrażliwa na los innych osób/zwierząt. Niewiem czy słyszałyście kiedyś historię jak 2 kolegów dało 3 kwas do wypicia i chłopak zmarł No normalnie jakbym takich 2 dorwała to bym im ten kwas na oczy wylała! Wiem że to okrutne, ale mnie już tak wqrza to wszystko co się dzieję żę wytrzymać nie mogę. Albo co tą dziewcyznkę rozebrali koledzy w klasie... Po co? Taką frajdę im to sprawiło że się przez nich zabiła? Ludzka głupota nie zna granic... Naprawde nie mogę uwierzyć w to wszystko.

A ja jestem taka szczęśliwa... Siostra mi wczoraj napisała że ktoś na mnie czeka w Anglii i o mnie pyta ciągle Właściwie mogłam się domyśleć że czeka i tęskni bo ciągle pisze/dzwoni ale zawsze fajnie to usłyszeć od osób trzecich które mają pewność aniżeli sugerować się właśną intuicją.

Ja mam zaraz jazdę a tu burza szaleje Ale może dam radę

Miłego dnia wszystkim życzę

EDIT: Oleczka ale z Ciebie laska Zazdroszczę takiego szybkiego przyrostu włosów. Ja moje zapuszczam ze 3 lata i są za zapięcie od stanika W ogóle mi nie rosną. Farbowałam gdzieś pod koniec maja odrosty i mam tylko 1,5 cm
Co byście poleciły na szybszy porost?

Instagram
http://instagram.com/through_the_world_

Edytowane przez atsenka
Czas edycji: 2008-07-19 o 11:05 Powód: dopiska
atsenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując