2008-07-19, 11:04
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bridezillas Panny Młode 2009 - PART IV :)
Cytat:
Napisane przez aniaaa84
Cześć Strippi  tak jak już pisałam podczytuję Was w miarę regularnie, gorzej z moim czynnym udzielaniem się na wątku  postaram się to zmienić. A swojądrogą Twoja fotka zamieszczona na poprzedniej stronce - boska !!! Masz figurę modelki i daj sobie spokój z dietami bo nie masz czego zrzucać - jest idealnie
Na urlopie odpoczywamy w pełnym tego słowa znaczeniu, obijamy się ile wlezie, szkoda tylko, że w ciągu całego tygodnia nie było ani jednego słonecznego dnia  teraz na dodatek jeszcze leje  - znając życie od poniedziałku będą skwar i spiekota 
|
u nas w nocy lalo a dzis jest pochmurno...mam nadzieje ze jutro bedzie pogoda..bo jade na zawody w skokach przez przeszkody ( konne )
dziekuje za komentarz do fotki ale jeszcze duzo mi brakuje do fotki modelki 
i ta fotka ma juz 3 miesiace...najnowsza to taka co na dole zalaczylam z przed 2 tyg.
Cytat:
Napisane przez kaska87
cześć 
gadałam wczoraj z TZ-długo napisał mi co o tym mysli później zadzwonił  zwszystko sobie wyjaśniliśmy on tak jak Wy tweirdzi, że to ta odległośc na wpływ na to co dzieje się w naszym związku  powiedziałam wszystko co mnie boli on powiedział jak to widzi i faktycznie facetowi jak nie powiesz prosto z mostu to się nie domyśli więc wczoraj wszystko prosto z mostu mu powiedziałam i zrozumiał (prędzej nie zdawał sobie sprawy z niektórych rzeczy) i narazie jest ok tęsknię za nim okropnie i stąd chyba te moje fochy i żale ciągle jest mi okropnie źle nie umiem tego opisać  ale będę dzielna i dam rade już 3 tydzień mija jeszcze 5 i będziemy razem 
dzięki dziewczyny 
|
no kochana widzisz 
super ciesze sie razem z Toba 
na 2 zdjeciu wyszlam okropnie i dziwnie....ale zamiescilam ze wzgledu ze jedyna fotka jest gdzie choc troszku widac moja gruba figure
|