Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode 2008 cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-19, 10:07   #2724
brawurkaaa
Raczkowanie

Dot.: Panny Młode 2008 cz. III

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
Otoż naprawde najlepiej jest napisac dwa razy Jan Kowalski, osoba towarzyszaca brzmi dziwnie. Wiem ze najlepiej podzwonic i zapytac o nazwisko ale tylko w przypadku gdy jest to pewna para. Mamy takie sytuacje ze 2 miesiace przed osoby zaproszone nie wiedza z kim przyjda, pary sie rozchodza i naprawde jest to sliski temat zwłaszcza gdy ktos zamawia winietki duzo wczesniej tak jak zrobilismy to my.
no właśnie muszę się dowiedzieć o te imiona i zazwiska a jak nie to dwa razy będę pisała jan kowalski i już.

katia- bardzo ładne buciki, też nad takimi się zastanawiałam. A zaproszonka superowe, bardzo podobają mi się takie

wiecie...tak się zastanawiam nad ilościią wina, bo wczoraj juz wódkę kupiliśmy 100 butelek na niby ok 70 osób, niby- bo do 31 lipca goście zostali poproszeni o potwierdzenie przybycia, a apóki co nikt nie potwierdził jeszcze, no poza bliską rodzina.. A jeszcze specjalinie napisaliśmy na zaproszeniach taki szybki termin bo wiedzieliśmy że ciężko i z poślizgiem będą ludziska dawali znać..
ech... ciekawe ile ostatecznie osób przyjdzie...

brawurkaaa jest offline Zgłoś do moderatora