2008-07-19, 11:12
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
Cytat:
Napisane przez atsenka
Ludzka głupota nie zna granic... Naprawde nie mogę uwierzyć w to wszystko.
EDIT: Oleczka ale z Ciebie laska  Zazdroszczę takiego szybkiego przyrostu włosów. Ja moje zapuszczam ze 3 lata i są za zapięcie od stanika  W ogóle mi nie rosną. Farbowałam gdzieś pod koniec maja odrosty i mam tylko 1,5 cm
Co byście poleciły na szybszy porost?
|
Ja sądzę, że to wina gimnazjów. Sama jestem pokolenie gimnazjum i pamiętam te lekcje. Jeden gówniarz mógł rozwalić całą lekcję, czuł się bezkarny, obrażał dziewczyny. Zanim nie zrobili tej całej reformy, to nie słyszało się o takich przypadkach. Wychodzi taka młoda osoba z podstawówki, idzie do gimnazjum i mysli, że jest się dorosłym. Wystarczy zobaczyć jak teraz się noszą niektóre 15 latki, ile się słyszy o ciążach. Ale cały czas się zastanawiam też, gdzie są rodzice. Ja mimo, że do tego gimnazjum chodziłam, miałam swoje wybryki, zdarzały się ekscesy alkoholowe to dobrze się uczyłam, byłam w miarę grzeczna, a co najważniejsze rozmawiałam z mamą, rozmawiałam i rozmawiałam. Ona jest moją najlepszą kumpelą. Ciężko przyznać, ale rodzice teraz nie przejmują się dziećmi, nie interesują się, nie widzą co się dzieje, albo udają że nie widzą.
E dziękuje, aż się zaczerwieniłam . 3 lata i do zapięcia stanika ? Moje teraz z tyłu są do zapięcia. A ja myślałam, że mi przeciętnie rosną. Mi na przyrost najbardziej pomaga seboradin niger i wax zagraniczny.
Cytat:
Napisane przez Jolie2601
Olu- śliczne włsoki
|
dziękuje
|
|
|