Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-19, 12:23   #105
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
A ja zostałam sama w domu, muszę porządnie posprzątać- mój pokój i łazienka zarosły
TŻ mnie olewa, od naszego wyjazdu w zeszły wekend się popsuło, gryzę się w rękę, żeby nie dotykać telefonu ale to nie pomaga, on dalej się nie odzywa. Chyba dziś napiszę smsa bo ja nie zamierzam czekać, wiem co chcę mu powiedzieć i czekanei aż łaskawie się odezwie niczego nie zmieni tylko będzie rosła moja niechęć i złość
I jeszcze muszę zrobić nową listę must have, poprzednia zbyt szybko uległa zmaterializowaniu
Trzymam kciuki żebyście sobie wszystko wyjaśnili i żeby zapanowała między wami sielska anielskość

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość

Dorwalam kawiarenke serdeczne pozdrowienia z Turcji, jest goraco i pieknie
Ależ Ci zazdroszczę Baw się dobrze

Cytat:
Napisane przez gayenka Pokaż wiadomość
A ja wczoraj smigalam bizuterie i nawet zrobilam zdjecia Jak bede mogla to wam wstawie pochwale sie,a co!
Pokaż !! Ja uwielbiam ręcznie robioną biżuterię [szczególnie zaś kocham kolczyki, już nie zliczę ile mam par i wciąż chciałabym nowe ]

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Ja wróciłam niedawno z uczelni z wpisu a na 17 jadę na ten egzamin z agnielskiego(pisemy) a jutro ustny Mam już dość.
Trzymam mocno kciuki, będzie do przodu zobaczysz, nastaw się pozytywnie

A ja byłam na targu na drobnych zakupach i na solarium [musiałam się dogrzać, ta pogoda jest do bani ]
A wieczorem lecę na dancing

Donoszę że masło waniliowe Ziaji jestboskie
Nie uczuliło mnie i super się wchłania i nawilża tylko cholernik szybko mi zejdzie
Następne będzie kakaowe