2008-07-19, 12:23
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4
Cytat:
Napisane przez rzyrafka
A ja zostałam sama w domu, muszę porządnie posprzątać- mój pokój i łazienka zarosły 
TŻ mnie olewa, od naszego wyjazdu w zeszły wekend się popsuło, gryzę się w rękę, żeby nie dotykać telefonu ale to nie pomaga, on dalej się nie odzywa. Chyba dziś napiszę smsa bo ja nie zamierzam czekać, wiem co chcę mu powiedzieć i czekanei aż łaskawie się odezwie niczego nie zmieni tylko będzie rosła moja niechęć i złość 
I jeszcze muszę zrobić nową listę must have, poprzednia zbyt szybko uległa zmaterializowaniu 
|
Trzymam kciuki żebyście sobie wszystko wyjaśnili i żeby zapanowała między wami sielska anielskość 
Cytat:
Napisane przez noseknosek

Dorwalam kawiarenke  serdeczne pozdrowienia z Turcji, jest goraco i pieknie 
|
Ależ Ci zazdroszczę Baw się dobrze 
Cytat:
Napisane przez gayenka
A ja wczoraj smigalam bizuterie i nawet zrobilam zdjecia  Jak bede mogla to wam wstawie  pochwale sie,a co! 
|
Pokaż !! Ja uwielbiam ręcznie robioną biżuterię [szczególnie zaś kocham kolczyki, już nie zliczę ile mam par i wciąż chciałabym nowe ]
Cytat:
Napisane przez isa666
Ja wróciłam niedawno z uczelni z wpisu a na 17 jadę na ten egzamin z agnielskiego(pisemy) a jutro ustny Mam już dość.
|
Trzymam mocno kciuki, będzie do przodu zobaczysz, nastaw się pozytywnie 
A ja byłam na targu na drobnych zakupach i na solarium [musiałam się dogrzać, ta pogoda jest do bani ]
A wieczorem lecę na dancing 
Donoszę że masło waniliowe Ziaji jestboskie 
Nie uczuliło mnie i super się wchłania i nawilża tylko cholernik szybko mi zejdzie 
Następne będzie kakaowe
|