Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Walka o zdrowe i piękne włosy :) -część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-19, 13:24   #2675
Heroldin
Zakorzenienie

Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy :) -część II

Przepraszam z gory i z dolu Szanowne Moderatorki za offtop. Ale to co chce napisac dot. walki o zdrowe i piekne wlosy.
Mila Tulipanno szanuje i podziwiam Twoja wiedze na temat pielegnacji wlosow. Szkoda tylko, ze nie mam takich problemow jak Ty . O, jakze chcialabym miec loki i kreciolki ! Przyznaje Ci racje w 99,9 %, ale ...
Odpowiem na swoim przykladzie. Jestem jednak pewna, ze takich jak ja jest na tym forum wiele. Otoz : nie mam zbytnio czasu na siedzenie przy komputerze. Wpadam sporadycznie i o roznych porach. Zaznaczylam pare tematow, ktore mnie interesuja i wierz mi - nawet i tych nie jestem w stanie sledzic na biezaco. Wyselekcjonowalam - mam nadzieje, ze trafnie, pare uczestniczek {w tym gronie jestes i Ty}, ktore swoja wiedza i zaangazowaniem wnosza wiele do tego forum. Szukam ich wypowiedzi i te czytam. Czsem cos wtrace. Ale co tam ja ...
Nie moim zamiarem jest obrazic kogokolwiek - ale watek "Pochwalmy sie swoimi wlosami" to dla mnie strata czasu. "Dziewczyny, jakie macie piekne, przecudne wlosy !!! Gdzie mi tam do Was !!! Moje wlosy to istna tragedia !!! Nawet wstydze sie je pokazac !!! Ponizej pare zdjec." A nastepnie kilkanascie ochow i achow.
Jaki mam pozytek z takiego tematu - poza oczywiscie kompleksami ?! Ale jak trafnie ujmuje to jeden z moich znajomych : jeden lubi ogorki, drugi organisty corki. Kazdemu wedle potrzeb ... Dlatego wazne jest dla mnie - czytajac porady - wiedziec, kto to pisze; czy ma problem z lokami, czy z grubymi wlosami, czy tez
z ... Masz racje : trzeba szukac podobnych. A stopien wiarygodnosci, mam nadzieje, potrafie okreslic.
Moglabym jeszcze marudzic, bo jest pare rzeczy, ktore mi sie nie podobaja. Ale to tylko moja subiektywna opinia.
Przepraszam za marudzenie. Lece sie psikac psikadelkiem Jolie.
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora