Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zakupy na strawberrynet.com - kolorówka część IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-19, 16:09   #2168
Mariola13
Zakorzenienie

Dot.: Zakupy na strawberrynet.com - kolorówka część IV

Cytat:
Napisane przez milka-pilka Pokaż wiadomość
HR CC kolor 13 Shell - bardzo fajny na lato, wg mnie o wiele lepszy od Spectacular'a.
Mimo, że Spectacular (używałam nr 20 Vanilla, na moje oko kolory się nie pokrywają z obu linii) ma mieć większe krycie, to w ciągu dnia u mnie - "wtapia" się w skórę i po kilku godzinach buzia wygląda na zmęczoną...
CC sprawdził się o wiele lepiej
HR ma fajne, lekko żółte kolorki.

Nowe opakowania HR - mają ciemniejsze, jakby "lustrzane" nakrętki (tak jak na zdjęciu). Warto sugerować się tym opakowaniem, kupując na Tru. Choć, wiadomo, nie zawsze wysyłają produkt w takim opakowaniu, jakie widnieje na fotce w witrynie (zdarzyło mi się tak w przypadku zakupu cieni EL).

Mariolu, mogę Ci wziąć próbkę ze sklepu podkładu CC HR i wysłać pocztą, w sumie sklepy mam pod nosem Napisz czy tylko nr 22, czy jeszcze jakiś inny odcień?
O Matko mogłabyś mi próbaski wziąć ? Ale tylko pod warunkiem, że ja też będą mogła Ci się jakoś zrewanżować Czy próbkami perfum czy czymś z kraminu

Color Clone mam nr 21 i sama nie wiem, wydaje mi się, że może jest kapkę za jasny ? Ciekawi mnie dlatego kolor 13,22, 23. (Daaawno temu miałam próbkę 23 i wydaje mi się, że lepiej współgrał z moją buźką niż 21)

Na zimę choruje na Helenę R. Prodigy, ale 20 pewnie za jasna, a nie wiem czy są inne niż nr 23 z dostępnych kolorów ?

Cytat:
Napisane przez Ajsun Pokaż wiadomość
Ok, dzieki Mariolu

A mozesz napisac kiedy zamawialas (czyli mniej wiecej wylicze sobie kiedy powinnas go otrzymac jesli nie trafi do oclenia, zebym nie przegapila Twojej wiadomosci na forum.

A tak w ogole mialas go juz kiedys? Dziala?
Nigdy go nie miałam Zamówiłam w ciemno kilka dni temu. Pewnie ok 1,5 tygodnia poczekam sobie, bo ostatnio WSZYSTKO łapie mi UC

Nie zapomnę o dacie. Jak tylko go dostane od razu dam znać jaka data