Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Przed i po - czyli wasze makijaze :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-19, 17:22   #664
czarna71
Raczkowanie

GG do czarna71
Dot.: Przed i po - czyli wasze makijaze :D

Cytat:
Napisane przez Agatka_90 Pokaż wiadomość
prawie nie widac roznicy! super bez i z makijazem
i sliczna masz cere zazdroszcze. moge wiedziec jakich masci uzywasz? i jak dlugo? bo mi czasem juz brakuje cierpliwosci
dzięki zawsze się zastanawiałam jak mój facet mnie widzi jak wstaję z samego rana , czy jest duża różnica, ale wiadomo, że w jego oczach zawsze jestem piękna - i pytaj się takiego o coś a z moją cerą... hmmm jest na razie bardzo dobrze, ale walczyłam o nią ładnych parę lat. Dzięki wizażowi odkryłam kwasy i one też bardzo mi pomogły jednak walkę z trądzikiem pokonałam dzięki dermatologowi. Pomogła mi kuracja łączona to znaczy antybiotyk doustny plus to samo zewnętrznie. Brałam erytromycynę w tabletkach i na noc ISOTREXIN czyli też erytromycyna plus isotretynoina w jednym żelu sama dołączyłam do tego Cleanance K Avene zamiennie co drugą noc. Kupiłam też żel Cleanance do mycia twarzy - bardzo łagodny i super oczyszcza. Przestałam używać fluidów - zamiast tego krem tonujący z filtrem minimum 15 i puder w bardzo małych ilościach. Uważam, że ISOTREXIN jest bardzo dobry - likwiduje powstałe pryszcze, jeśli jakieś siedzą po skórą - szybciej wychodzą na wierzch i wysychają. Ładnie złuszcza buzię, skóra się rozjaśnia, wygładza. Oczywiście kwasy też w tym pomagają. Mi taka kombinacja bardzo służy - nie wiem jak Tobie. Powinnaś poczytać wątki o kwasach i retinoidach - tam jest kopalnia wiedzy!!! Na pewno dziewczyny Ci coś doradzą, a od siebie dodam, że warto nawet z najmniejszym problemem konsultować się z dermatologiem i próbować, próbować, próbować - w końcu znajdziesz coś dla Siebie co Ci pomoże i będzie służyło!!! POZDROWIONKA