Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Meridia
Wątek: Meridia
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-07-19, 17:23   #1258
Tereskaa
Zakorzenienie

Dot.: Meridia

Cytat:
Napisane przez Blondyna20 Pokaż wiadomość
Witam Zostało mi w sumie jeszcze 7 tabletek więc już je skończę No tak te otarcia są paskudne fakt schudłam w udach ale jeszcze nie na tyle by mieć normalne Denerwuje mnie to bo są osoby które dużo więcej odemnie ważą a są wyższe i mają szczupłe nogi:[ Biodra co prawda mam wąskie ale czemu mam ciągle problem z nogami Eh Nie wiem ile miałabym ważyć żeby w końcu mieć szczupłe uda A faceci tylko tak mówią na pocieszenie że lubią tęższe...fakt może wieszaków nie lubią ale...na pewno nie ma nic atrakcyjnego w kobiecie która ma grube uda...i czasami widać celulit:/ Przynajmniej mówie o sobie...Wiesz jak laska idzie i ma brzuszek i szczupłe nogi to każdy się obejrzy nie patrzy na brzuch ale jak jest odwrotnie czyli że uda grubsze a brzuch szczupły to już lecą przezwiska czy coś:/ Mam koleżankę która właśnie tak ma i szkoda gadać...mnie może nie przezywają ale wkurza mnie już to...jest gorąco a ja muszę się gotować w spodniach... Życie jest niesprawiedliwe jedni mogą jeść tonami i nic im nie jest...a drugi całe życie musi się odchudzać Sorki ale musiałam się troche wygadać
Ech, wydaje mi się, że z tymi potężnymi udami to już taka nasza uroda i choćbyśmy góry przeniosły to innych mieć raczej nie będziemy Mam koleżankę, która je tyle co ja (jakiś czas temu mieszkałyśmy razem) i ja tyję a ona nie Koszmar po prostu, taka niesprawiedliwość

Jem mniej, bramy raju są wąskie

Tereskaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując