Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - >>SeJ TuNiNg<< Właścicielki Seicento :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-19, 17:34   #4
Madzia87
Zakorzenienie

GG do Madzia87
Dot.: >>SeJ TuNiNg<< Właścicielki Seicento :)

Cytat:
Napisane przez annasuwalska Pokaż wiadomość
Witaj, też jestem właścicielką Saicenta, ale niestety nie mogę nim jeździć, bo cały czas walczę o zdanie prawa jazdy.
Samochód kupiłam okazyjnie. Ma 5 lat i jest koloru czerwonego. Czeka mnie przy nim dużo pracy i nieco wkładu finansowego. Zaczynam od stacyjki, która niekiedy się blokuje, co dla początkującego kierowcy jest bardzo uciążliwe. Następnie powinnam naprawić zamki w drzwiach, bo nie działają, jak powinny. Samochód ma jeszcze kilka drobnych usterek, ale mam nadzieję,że powoli wszystkie będę niwelowała.

Teraz mam jeden , zasadniczy cel: musze zdać prawo jazdy!

Serdecznie pozdrawiam
hej
Prawko na pewno wkrótce zdasz więc teraz możesz się zajmować naprawami
ale 5 letnie autko to raczej nie powinno mieć dużych usterek, ale jak mówisz, że go tanio kupiłaś to możliwe, że będzie przy nim sporo roboty
moje miało nawet wymienianą skrzynie biegów amortyzatory... i wiele innych rzeczy tata trochę kasy w nie włożył.. mam nadzieję, że ja nie będę musiała hihi

Cytat:
Napisane przez byliczka Pokaż wiadomość
Ja bym bardzo chciała być niestety mój tata jest nieubłagany i nie chce mi go nkupić, bo twierdzi że jest zbyt niebezpieczne bo będę mieć wypadek i nie wiele trzeba a takiego maluszka nie zostanie nawet połowa I jestem aktualnie zmuszona żebrać samochód od mamy.

Annasuwalska a po okazyjnej to znaczy za ile??
hej to musisz często jeździć z tatą i pokazac mu , że jeździsz mądrze i bezpiecznie to może wtedy da go się przekonać do zakupu autka dla Ciebie

a ja dziś w moim autku wymalowałam felgi i założyłam kołpaki
siostra zabrała autko i pojechała do pracy do centrum handlowego.. mam nadzieję, że jak wróci to kołpaki nadal będą na swoim miejscu...
Jack Canfield i Mark Victor Hansen

Madzia87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując