Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie marcowo-kwietniowe 2009
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-19, 18:10   #319
buziaczekk
Zakorzenienie

GG do buziaczekk
Dot.: Mamusie marcowo-kwietniowe

Cytat:
Napisane przez alkamor Pokaż wiadomość
Mnie na początku nie chciało się tak spać.(tzn.ciężko powiedzieć na początku mówiąc o niecałych 6tc)ale już wczoraj musiałam przed pracą się zdrzemnąć.Dzisiaj 2 godzinki w dzień spałam i dalej chce mi się spać.Najgorzej jak taki śpioch dopada w pracy bo nie wiadomo co wtedy ze sobą zrobić.Ja na razie to bym bardziej chciała fasolkę zobaczyć żeby w ogóle uwierzyć, że jestem w ciąży.Póki jej nie zobaczę to chyba ciągle gdzieś tam będę sobie zadawała to pytanie...a jak to nie ciąża?? Ciekawi mnie tylko to czy tylko ja tak mam??

Ja też tak mam bylam u lekarza robiono mi USG i fasolka a dokladnie pecherzyk 1,5 tyg temu byl 2 mm i nawet widzialam jak serce bije bo kazano mi wstrzymac oddech i widzialam jak pecherzyk sie rusza mam tez zdjecie zrobione teraz leci 6 tydzien a ja jakos tak dalej nie dowierzam tzn mam takie wrazenie ze
jak 5 sierpnia pojde do lekarza z wynikami badan to sie okaze ze zadnej fasolki nie ma ze sie pomylila ;/ choc to raczej niemozliwe bo nie mam okresu od 3 tyg, łapia mnie mdlosci kilka razy na dzien raz mocne raz lekkie, tylko 2 razy wymiotowałam, i mam wstret do jedzenia najgorzej jest rano sniadanie jem na sile ale podczas jedzenia mnie zbiera na wymioty i jem na sile pol kromeczki, czasem sie zmusze na cala kromke, pozniej juz jest lepiej ale w malych ilosciach bo tyle co dotychczas juz nie chce wejsc... czasem dochodza zawroty glowy ale lekkie, obolałe i wrazliwe na dotyk piersi, napady ze mnie wszystko i wszyscy wkurzaja, nic mi sie nie chce... i narazie tyle z objawow jak na 6 tydz zobaczymy dalej
A wogole znalazłam fajna stronke gdzie pisze dosłownie wszystko na temat ciazy i po ciazy tydzien po tygodniu dosłownie kazdy szczegol co wolno czego nie wolno co nalezy czego nie nalezy robic ja baaaardzo duzo dowiedzialam sie z tej stronki
podaje linka
http://www.edziecko.pl/edziecko/0,0.html
buziaczekk jest offline Zgłoś do moderatora