2008-07-19, 18:10
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie marcowo-kwietniowe
Cytat:
Napisane przez alkamor
Mnie na początku nie chciało się tak spać.(tzn.ciężko powiedzieć na początku mówiąc o niecałych 6tc)ale już wczoraj musiałam przed pracą się zdrzemnąć.Dzisiaj 2 godzinki w dzień spałam i dalej chce mi się spać.Najgorzej jak taki śpioch dopada w pracy bo nie wiadomo co wtedy ze sobą zrobić.Ja na razie to bym bardziej chciała fasolkę zobaczyć żeby w ogóle uwierzyć, że jestem w ciąży.Póki jej nie zobaczę to chyba ciągle gdzieś tam będę sobie zadawała to pytanie...a jak to nie ciąża?? Ciekawi mnie tylko to czy tylko ja tak mam?? 
|
Ja też tak mam bylam u lekarza robiono mi USG i fasolka a dokladnie pecherzyk 1,5 tyg temu byl 2 mm i nawet widzialam jak serce bije bo kazano mi wstrzymac oddech i widzialam jak pecherzyk sie rusza mam tez zdjecie zrobione teraz leci 6 tydzien a ja jakos tak dalej nie dowierzam tzn mam takie wrazenie ze
jak 5 sierpnia pojde do lekarza z wynikami badan to sie okaze ze zadnej fasolki nie ma ze sie pomylila ;/ choc to raczej niemozliwe bo nie mam okresu od 3 tyg, łapia mnie mdlosci kilka razy na dzien raz mocne raz lekkie, tylko 2 razy wymiotowałam, i mam wstret do jedzenia najgorzej jest rano sniadanie jem na sile ale podczas jedzenia mnie zbiera na wymioty i jem na sile pol kromeczki, czasem sie zmusze na cala kromke, pozniej juz jest lepiej ale w malych ilosciach bo tyle co dotychczas juz nie chce wejsc... czasem dochodza zawroty glowy ale lekkie, obolałe i wrazliwe na dotyk piersi, napady ze mnie wszystko i wszyscy wkurzaja, nic mi sie nie chce... i narazie tyle z objawow jak na 6 tydz zobaczymy dalej
A wogole znalazłam fajna stronke gdzie pisze dosłownie wszystko na temat ciazy i po ciazy tydzien po tygodniu dosłownie kazdy szczegol co wolno czego nie wolno co nalezy czego nie nalezy robic ja baaaardzo duzo dowiedzialam sie z tej stronki
podaje linka
http://www.edziecko.pl/edziecko/0,0.html
|
|
|