2018-04-09, 12:27
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie lipcowe 2018 cz.III
Cytat:
Napisane przez Sandam13
Dzień dobry po weekendzie! Pogoda u nas cudowna, jadę więc do Rossmann i pepco, jak wrócę muszę umyć któreś okno, bo słońce jest cudowne z tym że podkreśla 'blask' moich okien. Jak wrócę pochwalę się pierwszymi większymi zakupami, od koleżanki kupiłam fotelik z bazą isofix i matę, są cudne. [emoji7]Norka ja mam trochę wcześniejszy termin od Ciebie a też nie mam pojęcia co to stawiający się brzuch czy jakieś skurcze, a działam ciągle na wysokich obrotach. Po za tym chyba Ty pisałaś, że lekarz nie sprawdza Ci szyjki. Ja miałam sprawdzona tylko na pierwszej wizycie, teraz też nie mam. Ale mam ogromne zaufanie do mojego gina i nie martwię się tym, bo wierzę że jeśli coś by go zaniepokoiło to zrobił by co trzeba. Mam podobno wysoko z przodu łożysko więc może coś widzi w trakcie normalnego usg. Także nie jesteś sama. [emoji6]Tak, tam to jest co czytać ale niektóre posty czasem mnie odbijają, czasem ludzie chyba nie mają co robić pytając jakie imię nadać swojemu dziecku, przecież to indywidualna sprawa i ktoś obcy za mnie nie zdecyduje.. Albo posty że kogoś coś tam lekko uszczypnie czy pociągnie i pytanie czy jechać na IP.. Przecież to ciąża jakieś ciągnięcia lekkie czy lekki ból chyba jest normalną sprawą.. Chyba że tylko ja jestem takim lekkoduchem, że nie sieje paniki z byle powodu. Rozumiem jakieś skurcze czy stawianie się brzucha ale bez przesady.. Ale przeraził mnie wczoraj post o okropnych rozstępach na piersiach w 25tc.. Niewidzialam, że tak szybko mogą się porobić, ja mam teraz piersi ogromne ale oprócz bardziej widocznych żył nic mi się nie dzieje..
Wysłane z mojego SLA-L22 przy użyciu Tapatalka
|
Też ten post zrobił na na mnie wrażenie i to że dziewczyny mają już siarę czy mleko. U mnie piersi bez zmian, trochę powiększone i jak piszesz bardziej widoczne niebieskie żyłki
Najbardziej lubię tam posty z brzuchami, bo można fajnie się porównać
Blanka też jestem za wykreśleniem
|
|
|