Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.66
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-04-09, 20:14   #520
liv87
Guerlain Lover

Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.66

Cytat:
Napisane przez Malinum Pokaż wiadomość
Wstyd z mymi bida zakupami wyjść przed szereg przy waszych wypaśnych zakupach ale przy okazji przypomniało mi się, że ktoś pytał o ważność bonów z Mastercard i potwierdzam, iż jeszcze działają. Na www brak kodów to sobie w stacjo szpachelkę capnęłam. Mam obawy czy nie dobijam do 20 butli podkładów, ale skoro krążą informacje o wycofaniu, to wziąć musiałam.

Zrobiłam porządek z butami i stwierdzam biedę w temacie butów letnio-wiosennych. Także dobrze, że zamówiłam.

Myślałam, że jeszcze wezmę gąbki z Wibo i puder zwykły z AA, ale pierwszych nie umiałam znaleźć, tym samym nic nie wzięłam.
Przechodzę też na zapasy z piwnicy. TŻ chyba podświadomie przyniósł mi 3 słoiki do końca miesiąca żyję miłością do ludzi.

za wszystkie zakupy. Pachnąco na wątku się zrobiłoZałącznik 7501991

Nie strasz o wycofaniu DL light odlozylam zakupy a juz bede musiala zapas robic???
Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Aj tam, jaka bida, ładne zamówionko Ja 2 szminki przytargałam, ale wstyd mi az o tym pisac, bo przeciez nie ma miesiaca zebym nie kupiła chociaz jednej

Tez mam za duzo podkładów, namnozyło mi sie ich, jak królików na łace
jakie szminki?

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

2023: 62

liv87 jest offline Zgłoś do moderatora