2018-04-09, 20:14
|
|
Guerlain Lover
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.66
Cytat:
Napisane przez Malinum
Wstyd z mymi bida zakupami wyjść przed szereg przy waszych wypaśnych zakupach  ale przy okazji przypomniało mi się, że ktoś pytał o ważność bonów z Mastercard i potwierdzam, iż jeszcze działają. Na www brak kodów to sobie w stacjo szpachelkę capnęłam. Mam obawy czy nie dobijam do 20 butli podkładów, ale skoro krążą informacje o wycofaniu, to wziąć musiałam.
Zrobiłam porządek z butami i stwierdzam biedę w temacie butów letnio-wiosennych. Także dobrze, że zamówiłam.
Myślałam, że jeszcze wezmę gąbki z Wibo i puder zwykły z AA, ale pierwszych nie umiałam znaleźć, tym samym nic nie wzięłam.
Przechodzę też na zapasy z piwnicy. TŻ chyba podświadomie przyniósł mi 3 słoiki  do końca miesiąca żyję miłością do ludzi.
 za wszystkie zakupy. Pachnąco na wątku się zrobiło Załącznik 7501991
|

Nie strasz o wycofaniu DL light odlozylam zakupy a juz bede musiala zapas robic???
Cytat:
Napisane przez Corii
 Aj tam, jaka bida, ładne zamówionko  Ja 2 szminki przytargałam, ale wstyd mi az o tym pisac, bo przeciez nie ma miesiaca zebym nie kupiła chociaz jednej
Tez mam za duzo podkładów, namnozyło mi sie ich, jak królików na łace 
|
jakie szminki?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|